2004-2005 Tek Kapı Grand Vitara Aranıyor...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cml Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,479

Etiketler

Ynt: 2004-2005 Tek Kapı Grand Vitara Aranıyor...

1 adet 2.0 standart otomatik tek kapi, 1 adet 1.6 duz vites yukseltme kitli alt korumali bf at lastikli, 1 adette 1.6 otomatik yukseltme kitli alt korumali camur ve yol lastikli arkada dif kilitli mevcut 1.6 larda lpg mevcut. 0532 326 20 20

Aracımı 2010 yılında aldım şimdi bazı özel planlarımdan dolayı satmam gerekiyor.2005 model 3 kapı 1.6-hiç LPG takılmadı.araç şuan 94-95bin km de. bej renkli. Aracın 3. sahibi benim elimde tüm bakımlarına ait faturalar mevcut. triger seti 64binde değişmiş. Araçta tramer sorgusunda 1 adet hasar görünüyor.2. sahibi geri manevrada çarpmış. arka sol stop lambaları ve bagaj kapı açma kolu değişmiş faturası mevcut. Aracı aldığım kişide çok yoğun arazide kullanmamış.(maalesef bende kullanamadım.Zaman ve plan dışı gelişmeler nedeniyle). Saygılar. 505 755 8551

Merhaba arkadaşlar bende 2004-2005 1.6 3k arıyorum temiz olması ,bakımlı olması çok önemli kolay gelsin ....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,053
Kayıtlı Üye Sayımız
166,795
Kaydolan Son Üyemiz
tora2005

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR