Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
1 adet 2.0 standart otomatik tek kapi, 1 adet 1.6 duz vites yukseltme kitli alt korumali bf at lastikli, 1 adette 1.6 otomatik yukseltme kitli alt korumali camur ve yol lastikli arkada dif kilitli mevcut 1.6 larda lpg mevcut. 0532 326 20 20
Aracımı 2010 yılında aldım şimdi bazı özel planlarımdan dolayı satmam gerekiyor.2005 model 3 kapı 1.6-hiç LPG takılmadı.araç şuan 94-95bin km de. bej renkli. Aracın 3. sahibi benim elimde tüm bakımlarına ait faturalar mevcut. triger seti 64binde değişmiş. Araçta tramer sorgusunda 1 adet hasar görünüyor.2. sahibi geri manevrada çarpmış. arka sol stop lambaları ve bagaj kapı açma kolu değişmiş faturası mevcut. Aracı aldığım kişide çok yoğun arazide kullanmamış.(maalesef bende kullanamadım.Zaman ve plan dışı gelişmeler nedeniyle). Saygılar. 505 755 8551