2004 26.000 km. full off road donanımlı Suzuki Jimny aracımı satıyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan çellas Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,485

çellas

Yeni Üye
Araç parkımda artık bana fazla geldiği için, çok severek aldığım , çok az kullanıp keyfini henüz tam olarak süremediğim, 2004 model , düz vites, çok temiz ve diri, off road işini biraz bilen çoğu kişinin takdirini alacak aracımı satmak istiyorum. "Sahibinden" de 40641674 nolu ilanda tüm özelliklerini ve fotolarını görebilirsiniz. Araç Bursa'da ... Gezenbilir üyelerine ilanda yazılandan daha esnek davranılacağından emin olabilirsiniz... Doğrudan aramak isterseniz 0224 2807171 den Süleyman Başer ile irtibat kurabilirsiniz...

Etiketler
Ynt: 2004 26.000 km. full off road donanımlı Suzuki Jimny aracımı satıyorum

Tebrik ederim, çok güzel bir araç ortaya çıakrmışsınız

On numara jimny...

Bu hale ben getirdim ;) kullanamadan keyfini alamadan satmıştım, şimdi arkadaşta satıyor...

Bu modifikasyon istanbul maslak özel oto da ( ati jeep ) yapıldı...

Alan pişman olmayacaktır...

Sevgili Önder , ortamı fazla meşgul etmemek için senden söz etmemiştim ama madem ki aracı satmak istediğimi farkettin , bu vesile ile emeklerine teşekkür ediyor, "keçi" nin (ben bu adı takmıştım ) yeni sahibine kavuşup mutlulukla çamurlanmalarını diliyorum...Araç hazırlamanın zevkli de olsa ne denli zahmetli ve zaman alıcı bir uğraş olduğunu yaşayan bilir :smiley: Tüm off road tutkunlarına selam olsun...

Araç hazırlamak, ustalar ile uğraşmak, defalarca sanayiye gitmek eve geç kalmak, hanımdan fırça yemek :D soğuk havada saatlerce ayakta dikilmek vs vs vs hiçbiri akıl karı geğil ;) ama neden yapıyoruz ? biz normal insanlar değiliz, yoldan çıkmayı farklı olmayı seviyoruz. Eşimin aurisini kullanırken kendimi çok sıradan hissediyorum. Oysa jimnyi kullanırken her gittiğim yerde en azından yakıt alırken herkesle sohbet ediyorduk, bir çok kişi hemen yanınıza gelip selam verip muhabbete başlar. keyifli araçtır yani..

keçi deyimi uygun olmuş. Ufak tefektir ama tek lokmada yutamazlar boğazda kalır ;)

Araç satılmıştır. Tşk.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,968
Kaydolan Son Üyemiz
Ramazan Turan

Çevrimiçi üyeler