consulting
Yeni Üye
Herkese merhabalar...Ankarada yaşıyorum...1 ay önce 2004 model bir 2.7 crd aldım..araç 147000km de....Internette araştırırken bu siteyi buldum ve yazılarınızı okumaya başladım..Bence çok faydalı bir site, herkes bilgi paylaşımı yaparak birbirine yardımcı oluyor..Arabamı yeni aldım, çok tanımıyorum, tanımaya çalışıyorum..Arabadaki yağ basınç göstergesi çeyrek veya altında gösteriyor..gaza basınca ortaya (dik konuma) çıkıyor....Size sormak istediğim sorum, göstergenin normal yeri neresi olmalı, arabada bir sorun mu var mı diye merak ediyorum..
Arabayı aldıktan sonra yağ, yağ filtresini, mazot filtresini değiştirdim...Yağ basıncı düşük mü arabamın? Bu bir sorun mudur? Gösterge neden çeyrektedir? Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar cevap yazarlarsa sevinirim..Şimdiden çok teşekkürler...
Siteye yeniyim..seçenek kısmını yanlış yazmış olabilirim...kusura bakmayın...
Arabayı aldıktan sonra yağ, yağ filtresini, mazot filtresini değiştirdim...Yağ basıncı düşük mü arabamın? Bu bir sorun mudur? Gösterge neden çeyrektedir? Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar cevap yazarlarsa sevinirim..Şimdiden çok teşekkürler...
Siteye yeniyim..seçenek kısmını yanlış yazmış olabilirim...kusura bakmayın...