KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Değerli arkadaşlar 2004 model 2.0 otomatik grand vitara aracımın Zaman saati ve termometre sini karanlıkta göremiyorum ışığı yanarmı.Birde ayarlanması için ne yapmalıyım sürekli sellektör gibi atar durumda.KULLANICILARDAN YARDIM LÜTFEN.
Işığı var gösterge ışıkları ile birlikte yanar , yanmıyorsa led veya ampülü kesilmiştir nasıl değişir dersen muhtemelen arka tarafındadır, panelin sökülmesi lazım
Saat ayarı da ekranın sağ tarafındaki iki düğmeden yapılıyor , oraları denemişsinizdir herhalde düzelmiyorsa sorunu var demektir
Işığı var gösterge ışıkları ile birlikte yanar , yanmıyorsa led veya ampülü kesilmiştir nasıl değişir dersen muhtemelen arka tarafındadır, panelin sökülmesi lazım
Saat ayarı da ekranın sağ tarafındaki iki düğmeden yapılıyor , oraları denemişsinizdir herhalde düzelmiyorsa sorunu var demektir
Selam, aynı sorun bende de var tıklayınca ışığı yanıyor bazen ama saat ayarlanamıyor. Şimdiye kadar götürüp bıktırmadım elektrikçiye. Dış sıcaklığı da sürekli -50 derece gösteriyor