2004 Grandvıtara ya lastik

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kizilkaptan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 37
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,841

kizilkaptan

Ana Kamp
Hepinize iyi günler dilerim 2004 model 5kapı gv aracıma asfaltta kullanılmak üzere ses yapmayan fakat doğa gezilerine de dayanabilecek bir lastik tavsiye edermisiniz yada böyle birşey mümkünmü tesekkürler

Etiketler
Ynt: 2004 Grandvıtara ya lastik

'' doğa gezilerine de dayanabilecek bir lastik '' işin içinde camur var ise sınıfı mt olacak demektir ,, camur yok ise secim at olmalıdır ,,
off road virisü sizede bulaşmış ilk at lastik alıp sonrada camura girip olmadıgını görüp mt ye döneceksiniz demek ,arazide arac altı sürtünce yükseltme işlerine sonrada tekerlek caplarını büyütürsünüz derken elinizde bir sürü lastik olacak demektir ilk almak istediginizi bari 2. el alıp ucuza getirin derim. :smiley:

bende 2004 5k. grand vitara var brigestone 235/60/R16 AT 694 hem doğa hemde asfalt ta kullanabileceğiniz lastik ben aldım çok memnun kaldım

kizilkaptan' Alıntı:
Hepinize iyi günler dilerim 2004 model 5kapı gv aracıma asfaltta kullanılmak üzere ses yapmayan fakat doğa gezilerine de dayanabilecek bir lastik tavsiye edermisiniz yada böyle birşey mümkünmü tesekkürler

böyle birşey mümkün değil çünki arazi lastiği dişlidir ses cıkarmayan dişli lastik yok az yada cok desenine göre arazi lastiği ses yapacaktır

kizilkaptan' Alıntı:

Böyle bir lastik yok çünki lastikler kullanıldığı zemine göre üretilirler bu lastik kültürü bizlerde daha yeni gelişiyor, eğer çamura girecekseniz ona göre asfaltta gideceksenizde ona uygun lastik almanız gerekir. MT lastikte asfaltta ses yapar az veya çok extrem bir lastikse asfaltta sesi artar ama arazidede ona göre çok iş yapar. ;)

hepınıze tesekkur ederim gailiba ikişer takım alip konuyu hepten halledicem fakat marka olarak federal i tavsiye edermisniz

kizilkaptan' Alıntı:
hepınıze tesekkur ederim gailiba ikişer takım alip konuyu hepten halledicem fakat marka olarak federal i tavsiye edermisniz

mt lastik olarak federali tavsiye etmem, çok daha iyi iş yapan mt ler var. Fiyatı biraz ucuz olabilir ama çamurda kullanınca pişman olabilirsiniz.

kizilkaptan' Alıntı:

Hani bildik doğa gezisi ise bahsettiğiniz,sizin için, iyi seçilmiş bir AT ideal olacaktır.
Yok,ben off-road da yapıcam diyorsanız,yine iyi seçilmiş bir MT ideal olacaktır.

ben federal i fiyatı makul oldugu icin sormustum birde konu başlıklarında ismi çok geçiyor sanırım kaliteyi biraz daha arttırp dört lastik almak daha akıllıca

kizilkaptan' Alıntı:
ben federal i fiyatı makul oldugu icin sormustum birde konu başlıklarında ismi çok geçiyor sanırım kaliteyi biraz daha arttırp dört lastik almak daha akıllıca
ismi geçiyor ucuz ama alıpta çamura girince diğerleri ile farkı ortaya çıkıyor

sizin kullandıgınız lastk markası nedir yada hangi markaya yönelmek dogru olur

kizilkaptan' Alıntı:
sizin kullandıgınız lastk markası nedir yada hangi markaya yönelmek dogru olur

benim kullanmadığım marka çok az çoğunu kullandım veya arkadaşlarımda gördüm . Şu anda insa turbo spec track kullanıyorum ama bu lastik extrem yol için de olsun derseniz sahara/dakar modellerini öneririm. isoff taki arkadaşlarda yurt dışı yarışlarda bu lastiği kullanıyor extrem olanı.

tesekkurler bunların ortalama fiyatını bilen varmı, birde şöyle bir korkum var sık sık yazlığa gidip geliyorum otobanda ses şiddeti çok kafa yorarmı acaba

kizilkaptan' Alıntı:
tesekkurler bunların ortalama fiyatını bilen varmı, birde şöyle bir korkum var sık sık yazlığa gidip geliyorum otobanda ses şiddeti çok kafa yorarmı acaba

vallahi otoban da ses 100 km hızı aşınca yapar çünki mt lastik sonuçta 250 tl civarı tabiki ölçü verirseniz daha net fiyat yazabilirim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,035
Kayıtlı Üye Sayımız
166,783
Kaydolan Son Üyemiz
Sinan1313

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR