2004 honda crv kış lastiği

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ergun funda Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,658

ergun funda

Ana Kamp
Mesajlar
39
Tepkime Puanı
0
Yer
İZMİR ANKARA
2004 model honda crv kullanıyorum kış lastiği almayı düşünüyorum malum ANKARA da kış şartları . Bunun hakkında tavsiyenizi istiyorum . düşündüğüm ölçüler 215 . 65 .16 siz ne düşünürsünüz .
 

Etiketler

Ynt: 2004 honda crv kış lastiği

Fiat ları hakkında bilginiz varmı ANKARA da tavsiye edebileceğiniz bir bayı söyliye bilirmisiniz . İnternetten biraz bilgi edinmeye çalıştım ama fiatlar çok değişik . Şimdiden çok teşekkürler.
 

Ynt: 2004 honda crv kış lastiği

ekim sonu ankara şaşmaz herko lastikten aldım. 4 adedi 860 tl ye. bu ay zam yapmışlar galiba. bu fiyata isteyin.
 

Ynt: 2004 honda crv kış lastiği

Tavsiyenize uydum dediğiniz lastiği aldım tarıf ettiğiniz bayinin elinde kalmamıştı iskitlerde başka bir bayiden tanesi 230 tl bulabildim 10 takside böldüler onlarda çok övdüler kış lastiği olarak bu modeli bende 1 2 gündür kullanıyorum şimdilik memnunum hava koşulları dahada zorlaştığın dada görceğiz internette başka yorumlarıda okudum genelde eski yorumlar ama memnun olan cok . kısacası ilginize çok teşekkür ederim karar vermemde bana yardımcı oldunuz hepimize kazasız belasız sürüşler olsun .
 



Ynt: 2004 honda crv kış lastiği

Eski binek arabalarımda da kumho kw19 kullanmış gerek sehirici karda, gerek uzun yolda ses yapmamasi ve fren basarısından cok memnun kalmıştım. Dusterda da düşünmeden kumho aldım. Kw 19 üretimi kalmamış, çok benzer kw22üretime başlamış.
Kumholar meşhur birkaç markadan 100 tl ucuz ve gercekten kaliteli. Geçen sene lastik değiştirdigim yer michelin bayisii idi, bana tüm kış lastiklerinin ömrü 4 yıldır, aralarında cok kalite farkı yoktur, neden sadece meşhur markaya 100 lira fark veresin, kumho, debica, petlas, starmax gibi markaları tavsiye ederim, meşhur markalar amerikan,fransız ve alman malı, buralarda işciler 2500 euro alıyor, korede işci 300 euro aliyor, lastikteki fiyat farkı bundan oluşuyor, yoksa lastik kalitesinden değil dedi. Dedigi dogru. Kumho dan memnun kalacaksiniz, güle güle kullanın.
 

Ynt: 2004 honda crv kış lastiği

goodyear ultragrip aldik tanesi 290 tl.

lastik alisverisi yaparken referans olarak asagidaki linkteki liste birinici kistasimdir.

http://www.adac.de/infotestrat/tests/reifen/winterreifen/2012_winterreifen_Test_215_65_R16.aspx?ComponentId=147083&SourcePageId=31821
 

Ynt: 2004 honda crv kış lastiği

Selamlar
bende 240 TLye petlas snow master aldım. yaklaşık 2 aydır 2002 crv sahibiyim
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Mesajlar
1,527,262
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst