2004 Model Mitsubishi Pajero 3 G L S D.ı.- D. L W B

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan zamarro Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,075

zamarro

Yeni Üye
Herkese merhabalar,

Foruma yeni üye oldum, ancak daha önceleri ara ara takip ediyordum. Emeği geçenlerin eline sağlık.

Satılığa çıkartmış olduğum Pajerom'la ilgilenen arkadaşlar benimle temasa geçebilirler.
Aşağıda belirtilmiş bağlantı üzerinden aracım hakkında fotoğraflar ve temel bilgilere ulaşabilirsiniz...

www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mitsubishi-mitsubishi-pajero-iii-3.2-di-d-gls-lwb-152305601/detay

SAHİBİNDEN, 2004 MODEL MITSUBISHI PAJERO III GLS DI-D LWB...3 SIRA KOLTUKLU (7 KİŞİLİKTİR)...

ARACIN TÜM BAKIMLARI YETKİLİ MITSUBISHI SERVİSLERİNDE YAPILMAKTA OLUP EN SON 17.01.2014 TARİHİNDE 130.000 KM PERİODİK BAKIMI ESNASINDA EK OLARAK 2 ADET VARTA MARKA AKÜSÜ, ÖN FREN DİSKLERİ VE ÖN FREN BALATALARI DEĞİŞTİRİLMİŞTİR. ARAÇ ÜZERİNDE BİRKAÇ PARÇA LOKAL BOYA OLUP, KAPORTA ÜZERİNDE DEĞİŞENİ VE ARACIN KAZASI YOKTUR...

ARACIN YÜRÜYEN AKSAM, KAPORTA, VİTES SİSTEMİ VE MOTOR KONDİSYONU ÇOK İYİ DURUMDADIR...

ELEKTRONİK VE MEKANİK PARÇALARININ HEPSİ ÇALIŞIR DURUMDADIR...

ARACIN MTV VERGİSİ BİR ALT MOTOR HACMİNE GÖRE HESAPLANDIĞINDAN MTV AVANTAJI DA OLMAKTADIR...

YETKİLİ SERVİS EKSPERTİZ RAPORU MEVCUTTUR...

İLGİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM...

Saygılar,
Emre Akçal

Etiketler

Ynt: 2004 Model Mitsubishi Pajero 3 G L S D.ı.- D. L W B

Merhaba,

Maalesef takas düşünmüyorum.
PAJERO'mu da işyeri aracını kullanmaya başladığımızdan dolayı satıyorum.

Iyi günler diliyorum.

Ynt: 2004 Model Mitsubishi Pajero 3 G L S D.ı.- D. L W B

Merhabalar,

İlan fiyatında (55,900.00-TL) indirime gitmiş bulunmaktayım...Yeni fiyat 53,250.00-TL'ye düşmüştür...

Detaylı bilgiye bu link üzerinden ulaşabilirsiniz...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-a ... 5601/detay

Saygılar,
Emre AKÇAL

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,953
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR