2004 WJ 2.7 dizel icin lastik tavsiyesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kakyol Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,392

kakyol

Kamp III
Yer
Antalya
Dostlar yeni aldigim 2004 WJ 2.7 dizel icin lastik onerileriniz nedir orjinal olan goodyear mi?
http://www.lastix.com/?urun-detay_2669_GOODYEAR_WRANGLER_HP_AW_-_235_65_17_DortMevsim_Oto_Lastik.html
piyasada 320 lira bu sitede 286 lira ( bu siteden alisveris yapaniniz oldumu guvenilirlik acisindan soruyorum)

yoksa suan sitemizde tavsiye edilen cooper lastiklerinimi onerirsiniz
http://www.yilmazlastik.com/index.php?do=catalog/product&pid=2069
(bu site sahibi sanirim forumda uye arkadasimiz)

yoksa michelinmi onerirsiniz
http://www.yilmazlastik.com/index.php?do=catalog/product&pid=1685

ve aklimda Kumho da var eşimin honda jazz ina almistim cok memnun olmustuk sessiz ve yol tutus acisindan

ilginize ve yardimlariniza simdiden tesekkur ederim

Etiketler
Ynt: 2004 WJ 2.7 dizel icin lastik tavsiyesi

standart yol lastiklerinden bahsediyorsunuz anladığım kadarıyla...genelde çamur lastiği sorarlar da o yüzden şeyettim :smiley:
kış geliyor araziye girmiycem diyorsanız kış lastiği alın, eğer ölçüsü varsa da lassa snowvays alın derim. otomobilden çok tecrübelerim oldu kar lastikleri arasında...

valla bu araci araziye sokmayacagim antalyada yasiyorum kar yok :smiley: belki kışın 3-5 kere saklıkente cikarsam kar gorebilirim onun haricinde normal yol sartlari yani 4 mevsim lastik alacagim antalyada en fazla yagmur yagar saganak :smiley:

anladım...
o zaman en sessizi ve viraj kabiliyeti hangisi ise onu almak lazım...
ama bu konuda pek yardımcı olamayız sanırım, bu sitedekilerin ruhuna aykırı :smiley:
desenlerden az çok anlaşılacaktır...

benimde cok fazla bilgim yok hangi markaya baksam yada konussam hepsinin cevap "bizimki mukemmel" oluyor :smiley:

ben yoldan çıkmayacaksam, antalyada oturuyor olsam, gider sıfır range vogue de ne var o marka o desende alırıdm, range ve Q7 size yol gösterebilir mesela...

aslinda fabrika cikisi goodyear geliyor uzerinde ama son donemde cooper larda tercih edilip tavsiye ediliyor

yol tutuş ve fren mesafesi açısından otomobillerdeki en iyi performansı continental ile almıştım ama bizim araçlara göre ölçüleri varmı bilmiyorum.

TOYO Open Country kullanmıştım. Hem AT , hem sessiz , hemde yumuşak lastik. Üstelik fiatları da uygun.

Selamlar,

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

SON KONULAR

Geri