2004 yılının en iyi off road aracı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan GCWJ04CRD Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,624

GCWJ04CRD

Ana Kamp
http://www.carpages.co.uk/jeep/chrysler_jeep_grand_cherokee_voted_the_worlds_best_off_roader_18_06_04.asp

2004 yılında 4X4 Magazine ( ingiltere ) yapmış olduğu off road testte, Jeep Grand Cherokee:

2004 yılının en iyi off road aracı seçilmiş...

Syg.

Etiketler
Ynt: 2004 yılının en iyi off road aracı

keşke yazmasaydınız

2004 Jeep Grand Cherokee 2,7 CRD Turbo Dizel Limited ... 2,7 Stationwagon 10.999 £ * 2,4455 = 26900 TL // TR'de € 36.000 * 2.1827 = 78577 TL

:-\ :-\ :-\

Ama togear da sadece offroad yeteneğine bakılmıyor. Yol tutuş ivmelenme filan da işin içinde. Bizler yalnızca arazi için düşünürsek defender cj filan dememiz gerekecek..

jeep' Alıntı:
Ama togear da sadece offroad yeteneğine bakılmıyor. Yol tutuş ivmelenme filan da işin içinde. Bizler yalnızca arazi için düşünürsek defender cj filan dememiz gerekecek..

artık sınıflarda karıştı, defender in direk bir jeep marka rakibi kalmadıki, rubiconlar desen defender a göre çok lüksler. Discovery ile rubicon veya cherokee yi kıyaslamak zorunda kalıyoruz mecburen. Defender i Hummer la kıyaslamak zorunda kalsak oda bizim iş makinası defender a haksızlık olur :smiley:

En güzeli kendin yapacaksın. Motorundan diferansiyeline kadar. Sonrada bütün zamanların en iyi aracını kendine göre yaratmış olursun ;D

jeep' Alıntı:
En güzeli kendin yapacaksın. Motorundan diferansiyeline kadar. Sonrada bütün zamanların en iyi aracını kendine göre yaratmış olursun ;D

valla hummer 1 in sürücü oturma yeri biraz geniş ve ferah olanı olursa tamamdır ;D

Bence test gerçektende benim kafamdaki sıralamaya uyuyor. Grand Cherokee, Land Cruiser , Discovery,, her zaman Alman 4X4 lerinden daha iyi performans gösterir.
Kendi aralarındaki sıralama çokta önemli değil......
Ben GC ye gönülden bağlıyım bu doğru, ama asla ve asla LC , Pajero , Defender, Discovery'yi görmemezlikten gelemem, saygım var.
Zaten X5, XC90, Q7, ML , CRV, RAV4,CRV, Sorento, Santa Fe, Touareg,Vitara vs. gibi araçlar ayrı bir felsefe ( doğru yada yanlış diye tartışmıyorum ) ürünü ve hedef kitleleri farklı;
Land Cruiser, Pajero, Discovery, Defender, Jeep ayrı bir felsefe, ayrı bir tarih.
Jeep bile kendi içinde bu 1. felsefeye uygun araçlar üretiyor: Compass vs gibi. Freelander da bu felsefeye uygun.

Ben tek araç kullandığım için, benim istediğim asfaltta beni tatmin edecek performans gösterecek , araziye çıktığımda ( off-road yapmıyorum ) içimi rahat ettirecek, karda-kışta-yağmda-çamurda beni üzmeyecek, konforlu fakat tutucu tasarımlı bir araçtı ve GC'yi seçtim. Discovery'de olabilirdi kullandım ama asfaltta gitmiyor.:smiley:

Bu arada ben 20 yıldır Jeep markası dışında başka bir 4X4 e sahip olmadığım için taraflı sayılabilirim :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,952
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR