<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 130928" data-quote="a.kara.gun" data-source="post: 1420845"
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
<a href="/forum/goto/post?id=1420845"
class="bbCodeBlock-sourceJump"
rel="nofollow"
data-xf-click="attribution"
data-content-selector="#post-1420845">a.kara.gun' Alıntı:</a>
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Merhaba Arkadaşlar<br />
2005 Honda Crv kullanıyorum,istanbulda hem ailecek kullanım hemde trakya bölgesinde ava gidebilmek için honda yı tercih ettim,aracımı karda yazlık lastiklerle deneme fırsatım oldu ve çok başarılı buldum ancak asıl amacım hafif arazide ava gittiğim zaman beni sıkıntıya sokmadan götürmesi, aracımı 5-6 cm kadar biraz yükseltmeyi düşünüyorum fakat konu hakkında bilgi sahibi değilim ve hiç tecrübem olmadı,bu konuda siz tecrübeli dostlarımdan fikir ve önerilerinizi rica ediyorum,<br />
maliyeti nekadar olur?<br />
bu araca böyle bir uygulama yapmak doğru olurmu?<br />
istanbul da bu ürünleri alabileceğim bir yer varmı?<br />
<br />
yardımlarınız için teşekkür ederim...
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote><br />
Honda crv için yapabileceğiniz değişiklikler pek yok. 4x4 ün otomatik olarak ve 100 km ye kadar devreye girdiğini hatırlattıktan sonra, lastik genişliğini / yüksekliğini <u>büyütmeden</u> aynı ölçülerde A /T lastik kullanarak devam edin derim. A/T yerine M/T lastik alayım derseniz asfaltta kullanacaksanız bildiğiniz üzere ses vs vs rahatsızlık yaratacaktır ve aracı yorar. Arazi de çok zorlamamanızı tavsiye ederim, zaten 4 lastik te kilitlemeyecektir. özellikle arka diferansiyel yağını ( honda nın belirttiği yağ ile) mutlaka yenileyin.<br />
<br />
İyi ( ? ) bir lastik ile hafif yol dışı koşullar da heryere gidersiniz.<br />
<br />
Alt takım ı çok iyidir, uzun süre 4x4 le devam ettiğim de diferansiyel de ısınma ve kaçırma oluyordu , biraz mola verdiğim de tekrar kaldığım yerden devam edebiliyordum.<br />
<br />
arazi konusun da bildiklerim bunlar. kolay gelsin.</div>