2005 Liberty 2.8 CRD hk.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan zilzurna Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,401

zilzurna

01'Toyota Land Cruiser VX100
Selamlar,
Liberty 2.8 CRD lerin performans ve yakıt tüketimi hakkında bilgisi olan var mı?
Teşekkürler

Etiketler
Ynt: 2005 Liberty 2.8 CRD hk.

Kimse cevap vermemiş ama imzanızdan anladığıma göre bir süre Liberty kullanmışsınız yanılmıyorsam. Tavsiye eder misiniz? Neyinden memnundunuz veya değildiniz acaba? Ben 2.8 dizelini düşünüyorum.

Selamlar,
7 ay gibi bir sure 3.7 Liberty Renegade kullandım. Aracı değiştirmemdeki ana sebep koltukların uzun yolculuklar için rahatsız olması ve ön göğüs kısmının nerdeyse olmaması.
Dizel performansını geçen haftaki gezimize katılan klüp üyelerimizden birisi sayesinde arazide gördüm gerçekten çok başarılı.
Ben şu anda özüme dönerek Grand Cherokee Limited kullanıyorum. Ama bu zevk meselesi...
Aracı hangi amaçla kullanacağınız da çok önemli arazi/asfalt oranını belirleyip ona göre karar vermelisiniz.
Saygılar

GezenGen' Alıntı:
Kimse cevap vermemiş ama imzanızdan anladığıma göre bir süre Liberty kullanmışsınız yanılmıyorsam. Tavsiye eder misiniz? Neyinden memnundunuz veya değildiniz acaba? Ben 2.8 dizelini düşünüyorum.

Cevap için çok teşekkürler. Uzun yolculuklar için düşünüyorum esasta, koltukların rahatsız olması gerçekten dezavantaj. GC'nizde LPG var mı, varsa ne kadar yakıyor acaba?

eğer 1.90 cm. ve 105 kilo civarında iseniz. Koltuğa sığamıyorsunuz. :smiley:)
Prins kit kullanıyorum. Çok memnunum. Chrysler firmasının tavsiye ettiği markadır.
72 lt lik simit tank kullanıyorum. Son zamlardan sonra hesaplamadım. Sanırım 350-400 krş civarıdır
Selamlar
GezenGen' Alıntı:
Cevap için çok teşekkürler. Uzun yolculuklar için düşünüyorum esasta, koltukların rahatsız olması gerçekten dezavantaj. GC'nizde LPG var mı, varsa ne kadar yakıyor acaba?

O kadar yapılı değilim :smiley: ama rahatı severim ;D 72 litre simit tank her yerde bulunabiliyor mu? Ben pek rastlamadım çünkü, bu araçlara da 55 litre tank çok küçük gelir diye düşünüyorum. Şuanda Forester XT kullanıyorum ve benimde 55 litre tank.

Rahatınızı düşünüyorsanız o zaman Grand Cherokee derim.Wj kasa için 72.lik tank bulabilirsiniz. Stepne yerine tam oturuyor.Böylece bagajınız da size kalıyor.

GezenGen' Alıntı:
O kadar yapılı değilim :smiley: ama rahatı severim ;D 72 litre simit tank her yerde bulunabiliyor mu? Ben pek rastlamadım çünkü, bu araçlara da 55 litre tank çok küçük gelir diye düşünüyorum. Şuanda Forester XT kullanıyorum ve benimde 55 litre tank.

Altta benzin deposu olduğu için simit tank sorun oluyor diyorlar muayenede?

Biz muayeneden sorunsuz geçtik. Bahsettiğniz gibi bir sıkıntı olmadı
GezenGen' Alıntı:
Altta benzin deposu olduğu için simit tank sorun oluyor diyorlar muayenede?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,569
Kayıtlı Üye Sayımız
166,891
Kaydolan Son Üyemiz
Onur5225

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR