2005 Megane RS (Satışından Vazgeçildi)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bberksan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 9
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,842
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bberksan

Kamp II
Arkadaslar
Aracimi arazi araci almak icin satmak istiyorum. Dolayisi ile gundelik hayatta kullanabilecegim 20 milyari gecmeyen bir arazi araci ile takas edebilirim. Tercihan klimali ceki demirli ve kucuk bir arac. Problemsiz zevkli ve muayeneden gecebilecek bi arac olmasi cok onemli.
Aracimin ozellikleri : 44.000 km'de siyah renk , tek kapi spor bir arac , komple cam tavan sunroof digital klima 10 airbag deri doseme spor koltuklar 6 vites xenon , far sensoru yağmur sensör daha yazamadigim birsuru ozellik yani arac full+full . 2000 cc turbo 225 bg 0-100 6,5 sn ve en önemlisi brembo frenleri ile 100 km suratle giderken 35 m de durabiliyor. Cok konforlu suratli kuzu postunda bir kurt olarak cok karizmatik. Spor bir arac arayan kisileri cok memnun edecegini garanti ediyorum. Henuz ilan vermedim hicbir yere. Araci resmi olarak da satisa cikarmadim. Sahibinden.com'da muadillieri var. Cok ucuz flash bir fiyata vermeyi dusunuyorum tabi takas edecegim aracin fiyati da cazip olmasi kosulu ile

Etiketler

Ynt: 2005 Megane RS (Satışından Vazgeçildi)

Aracim icin ilan vermedim yani aracim satisda degil. Resimlerini filan da cekmedim hali ile. Ama sahibinden.com'da muadilleri var. Resimlerini cekmsem ancak o kadar olur.
Prensipde varim diyorsaniz resimlerini ceker gonderirim ama resminden bisey anlamaniz mumkun degil.

arkadaş link vermek yasak sitede.medoratörler görmesin ;D ;D

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=27595.0
Klimalı , Çeki demirli , Dizel ;)

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=24315.new#new
takas düşünürseniz görüşebiliriz

haydi bi pazarlık olsun aile içi kızı başkasına vermeyelim derler ya

arkadaşa bende özelden mesaj attım ama çok online olamıyor herhalde. ilanı yazdı ortalarda yok...

Arkadaslar kusura bakmayin yogun is seyahat programim yuzunden biraz uzak kaldim. . Cekili 4x4 bi arac alip motorum romork ile tasimayi planlamistim. Ama Panelvan'la tasimanin daha dogru olacagi sonucuna vardigimdan fikrimi degistirdim. Sizleri mesgul etti isem kusuruma bakmayin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri