2005 Model Nissan Rally Raid 4x4

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mstdgbkn Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 33
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,810

mstdgbkn

Kamp II
Yer
adana
araç uzun süredir bizdedir. kesinlikle araziye girmemiştir. hiçbir yerinde boya yoktur, tamponlar ve dodikler de dahil. km orjinaldir ve serviste tüm bakım kayıtları mevcuttur. 750 tl değerinde yedek kuşakları da bendedir. alan arkadaşa onları da vereceğim. araç sanayiye girmemiştir. sadece adana okar nissan servisi bakımlıdır. zaten rally raid i bilen bilir.

fiyat : 27.000 tl yazdım ama pazarlık sünnettir. detaylı fotolar ilanda mevcuttur.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-nissan-sahibinden-boyasiz-servis-bakimli-rally-raid-4x4-61384717/detay/

18975.jpg

Etiketler
Ynt: 2005 Model Nissan Rally Raid 4x4

merhabalar öncelikle hayırlı satışlar dilerim bu aralar bu araçlara yoğunlaştım almayı düşünüyorum sizin aracınızıda takip e almıştım tek kafama takılan kısmı yıllık vergisi ne kadar dır

emrah artarslan' Alıntı:
merhabalar öncelikle hayırlı satışlar dilerim bu aralar bu araçlara yoğunlaştım almayı düşünüyorum sizin aracınızıda takip e almıştım tek kafama takılan kısmı yıllık vergisi ne kadar dır

öncelikle teşekkür ederim. aracın altı aylık vergisi geçtiğimiz haziran ayında 657 tl idi. ancak araç önümüzdeki ocak ayında 7-11 sınıfına gireceği için vergisi 393 tl ye düşecektir. yani toplamda yıllık 790 tl gibi bir rakam.

bu arada bir şeyi belirtmek istiyorum. internetten araç satana allah sabır versin. adamların yüzde doksanı ya eğlenmek için arıyor ya da aracı öldürmek için. ne mal adamlar var. yarın araca bakacam aracı yıkat diyor, tamam diyoruz sonra ne arayan var ne soran. birde 27.000 tl yazan arabaya 24 25 bin teklif edenler var onlar tam dayaklık. arabayı görmeden nasıl pazarlık yapılır anlamıyorum. Allah'tan iki tane ciddi alıcı var şuan. bir tanesi trabzondan bir tanesi kütahya dan. inşallah hayırlısı olur.

saygılar

Siz yine sadece yikatmakla kalmissiniz. Adam randevu verip gelmiyor, aramiyor.Arada herhangi bir soz de yok.
Bir suru merakli ve musteri var. Gelen giden oluyor. Ses seda yok.
Bir hafta sonra arayip aracin satildigini duyunca vay efendim niye beklememissin diye bir de hesap soruyor.
Gercekten bu ortamda zaman zaman daha ne ilginclikler oluyor.
Hayirli satislar.

ttogan' Alıntı:
Siz yine sadece yikatmakla kalmissiniz. Adam randevu verip gelmiyor, aramiyor.Arada herhangi bir soz de yok.
Bir suru merakli ve musteri var. Gelen giden oluyor. Ses seda yok.
Bir hafta sonra arayip aracin satildigini duyunca vay efendim niye beklememissin diye bir de hesap soruyor.
Gercekten bu ortamda zaman zaman daha ne ilginclikler oluyor.
Hayirli satislar.

evet gerçekten çok farklı insanlar var. acaba çevrelerinde nasıl ticaret yapıyor bu insanlar ???

darktreys' Alıntı:
yakıt tasarrufu için hublar koymamışlar nede olsa booooooooooooooooooooom gitti 1.5 lira değil bu araçlar v4 sonuçta

Biz şuna gelin arazi şanzımanı müsait değil diyelim. ;) 4x4 te kitlemek zorunda. :smiley: Navara da aynısı bu sınıfta sadece L200 de 4x4 Hi All Time isteğe bağlı mevcut. Oda pajero alt yapısı kullanıyor! 4x4 kamyonette Toyota yada Mitsu. gerisini tanımam...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR