2005 Model Nissan Rally Raid 4x4

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mstdgbkn Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 33
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,751
Ynt: 2005 Model Nissan Rally Raid 4x4

fbmy' Alıntı:
Biz şuna gelin arazi şanzımanı müsait değil diyelim. ;) 4x4 te kitlemek zorunda. :smiley: Navara da aynısı bu sınıfta sadece L200 de 4x4 Hi All Time isteğe bağlı mevcut. Oda pajero alt yapısı kullanıyor! 4x4 kamyonette Toyota yada Mitsu. gerisini tanımam...

kaç tane nissan kullandın aceba abi

Etiketler

Uzun süreli kullanmadım. Pickup alacağımız zaman hepsini on-offroad test edip en sonunda L200 de karar kılmıştık. Nissan Navara da kafamıza yatmıştı fakat ağırlığı ve ebatları off road için bize uygun gelmemeişti!

fbmy' Alıntı:
Biz şuna gelin arazi şanzımanı müsait değil diyelim. ;) 4x4 te kitlemek zorunda. :smiley: Navara da aynısı bu sınıfta sadece L200 de 4x4 Hi All Time isteğe bağlı mevcut. Oda pajero alt yapısı kullanıyor! 4x4 kamyonette Toyota yada Mitsu. gerisini tanımam...

bu aracın araziye girmediğini ilanda okusaydınız keşke. arazi vitesi bile kullanılmadı neredeyse. benim için önemli olan o değil :smiley: bir kere adana off road grubuyla araziye gittik, ben araca kıyamayınca 5 dakikada oradan uzadım arkadaşlara da sorabilirsiniz. bu arada istanbulda olsaydım birlikte bir araziye cıkardık.

bu arada sizden ricam bir daha bu konuya yazmamanız.

söyleye söyleye tükendim , hiçbir zaman bir xj nin bir land cruiserin offroad performansını çift kabinlerden beklememek lazım. sonra hayal kırıklığına uğrayıp aracı kötülememek lazım. şu ilanda gördüğün seri araçlar dakarı mustasyonlu pickup sınıfında en az hasarla bitirmişti 2004 de.

Cevap hakkı doğmadığı sürece kendi kendime yazmam merak etmeyin.

Bende son aracıma çok kıyamıyorum ama ufak tefek yerlere giriyorum.İstanbul'da olsaydınız evet bir gezi düzenlerdik...

darktreys' Alıntı:
söyleye söyleye tükendim , hiçbir zaman bir xj nin bir land cruiserin offroad performansını çift kabinlerden beklememek lazım. sonra hayal kırıklığına uğrayıp aracı kötülememek lazım. şu ilanda gördüğün seri araçlar dakarı mustasyonlu pickup sınıfında en az hasarla bitirmişti 2004 de.

Böyle bir beklenti içine kim girdi anlayamadım ? En az hasarla bitirmiş olması bana hiç bir şey ifade etmez çünkü !

En az hasarla kaçıncı bitirdi ?
Pilotaj yeteneği diğer araçlarla aynımıydı?
Mutasyona uğramış diyosunuz acaba hazırlayan ekip diğer markalardan daha mı deneyimliydi.
Acaba bu araç etap içinde her hangi bir yerde 5-10 cm. farkla takla atmaktan yada salıncak koparmaktan şans eseri kurtulmuş olabilir mi ?

gibi daha çeşitlendirilebilir...

fbmy' Alıntı:
Böyle bir beklenti içine kim girdi anlayamadım ? En az hasarla bitirmiş olması bana hiç bir şey ifade etmez çünkü !

En az hasarla kaçıncı bitirdi ?
Pilotaj yeteneği diğer araçlarla aynımıydı?
Mutasyona uğramış diyosunuz acaba hazırlayan ekip diğer markalardan daha mı deneyimliydi.
Acaba bu araç etap içinde her hangi bir yerde 5-10 cm. farkla takla atmaktan yada salıncak koparmaktan şans eseri kurtulmuş olabilir mi ?

gibi daha çeşitlendirilebilir...

ben vikipediada skystar rally raid olarak bakarken bu bilgiye ulaşmıştım , kaçıncı bitirdi bilmiyorum. mutasyona uğramış dediğim kısaltımış şase güçlendirilmiş akslar motor vs demiştim. salıncaklı sistem sabit aksa göre daha narin olduğu için sınıf olarak ayırmışlar zaten o yüzden kendi sınıfında yarışıyor pickuplar. uzunluktan ve artikülasyon özürlülüğünden dolayı takla atması kolaylaşıyor.

video

http://www.facebook.com/photo.php?v=10150309995554763

valla bilmiyorum biraz içki var galiba ondan sakinler , veya aynı gün çok aksiyon yaşadılar artık kesmiyor gibi birşey

bilgilendirmeler için teşekkürler...

rally raid en gösterişli pikaplardandır bu arada. zaten adanada benim aracım tek :smiley: alıcıya bilgi olsun :smiley:

adamlar hakkaten çok sakinler, ama bence şoktan öyleler...

fbmy' Alıntı:

http://www.youtube.com/watch?v=aZF8N9NItHI

toyota asfaltta dökülüyor taklacı biraz.

6005016' Alıntı:
http://www.youtube.com/watch?v=aZF8N9NItHI

toyota asfaltta dökülüyor taklacı biraz.

:smiley: evet toyota biraz dengesiz duruyor. yüksek ama geniş değil.

bu arada ilan aktiftir.

akbabalı sinan' Alıntı:
araç tek elden adam gibi sürülmüşse titiz kullanılmışsa bu fiyat iyi fiya

araç tek el sayılır. ayrıca araziye girmedi hiç. yakından görseniz anlarsınız. siyah renk bir 4 çeker ve hiç pasta cila yemediği halde boyası bu kadar iyi.

vergisi 6 aylık 400 tl diyorum inanmıyorlar. türk milleti çok garip. bir depoyla uzun yolda 850 km yapıyor diyorum inanmıyorlar. sonra ortalık saçma sapan arabalarla doluyor megane vs.

2005 model 2 çeker 2.4 motorlu toyotalar 22 - 25 milyarlara satılıyor. halbuki normal şartlarda edeceği para 17 18 bin civarıdır. ama kimse inanmak istemiyor. bende anlatmak için çok çaba sarfetmiyorum açıkçası :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,986
Kayıtlı Üye Sayımız
166,734
Kaydolan Son Üyemiz
ersoyburhan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR