2006 Model ve Üstü Jimny Arıyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kyral Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,138

kyral

Yeni Üye
2006 model ve üstü mümkünse fazla kurcalanmamış ( kendim yapıp bozmak istediğim için) otomatik vites Suzuki Jimny arıyorum ilgilenenler lütfen bana burdan yada cep telefonumdan 05345004983 yada mail adresimden nazifelkama@gmail.com bana ulaşsınlar şimdiden teşekkür ederim ..

Etiketler
Ynt: 2006 Model ve Üstü Jimny Arıyorum

Üstad Hala Arıyorsan Görüşelim :smiley: 2009'dan Beri Bulamaman İmkansız Ama :smiley: 0533 385 60 19

kemalhanoray' Alıntı:
Üstad Hala Arıyorsan Görüşelim :smiley: 2009'dan Beri Bulamaman İmkansız Ama :smiley: 0533 385 60 19

2009'dan beri siteyede hiç girmemiş ama belki hala arıyordur ;D

Benimde O Dikkatimi Çekti :smiley: Belki Bir Ümit :smiley:) Sanırım Sadece Araç Almak İçin Üye OLmuş :D

Bu arada sormamızın mahsuru yoksa ne kadar istiyorsunuz Jimny'nize?

ict3055' Alıntı:
Bu arada sormamızın mahsuru yoksa ne kadar istiyorsunuz Jimny'nize?

Tabikide Yok 23.500 Fiyat Yazdım Aracıma Fakat Ciddi Alıcı Arkadaşlarımıza Ve Gezenbilir Üyelerine Ufak Bir Pazarlığımız Olacaktır..İlanlar Başlığında da Duyurusu Mevcuttur..

Sahibinden.Com İlan Linki : http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-2007-model-ilgi-odagi-47304081/detay/

satılık 2007 otomatik jimny 84.000km İstanbul'da.. yükseltme kiti 3 inch.. goodyear wrangler MTR lastikler(stepne dahil) CMS şık offroad jantlar(5er adet stepne dahil) siyah renk, tavan portbagaj ve tavan sisleri.. orjinal.. offroad yapmadı. 22.000TL son fiyat Gezenbilir'e özel.. 0 536 864 46 47 Özgür. (bu arada araçta Safari snorkel takılıdır.. :smiley: )

Kaya Bey Buyrun Benim Aracımın Linki :

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-2007-model-ilgi-odagi-47304081/detay/

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,943
Kaydolan Son Üyemiz
senol52

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR