2006 Nivam Var, Güzel Görünmesi İçin Ne Yapabilirim ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mutluay Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,662

mutluay

Yeni Üye
Yer
TEKİRDAĞ
NİVANIN GÜZEL GÖRÜNMESİ İÇİN ÖN TAMPON NERDEN BULABİLİRİM VE CANT VE LASTİK ALMAK İSTİYORUM GÜZEL GÖRÜNMESİ İÇİN

Etiketler
Ynt: 2006 Nivam Var, Güzel Görünmesi İçin Ne Yapabilirim ?

BEN TEKİRDAĞ SARAY İLÇESİNDENİM
NİVANIN ÇÜRÜMESİNİ ENGELLEMEK İÇİN NE YAPABİLİRİM

KENAN ÇARPIŞANTÜRK BİR NİVAYA CANT VE LASTİK TAKMIŞ GÖRDÜM AMA O LASTİK VE CANTTAN TAKSAM
YÜKSELTME YAPMADAN KULLANABİLİRMİYİM SÜRTME YAPAR MI

Aramıza hoşgeldiniz. Arkadaşlarımızın sizi daha iyi tanıyabilmesi için tanışma köşemiz : http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=9726.0

sayın mutluay öncelikle merhaba.

Niva için pek fazla aksesuar yok. Bi şekilde uydursanız bile fazlası abaartılı ve çok kötü bir görüntü yapıyor. Aracı arazide kullanacaksanız. Bi bağaj ön ve arka koruma barları yan şeritler belki dodik bunların dışında pek bişey yapılmıyor dış görünüm açısından.
maximum böyle bişey yapılabilir

nivaruspb6.jpg

İsterseniz dış görünüm olarak şu şekilde yaparsanız hem görünüş hemde off-road açısından daha güçlü ve yaratıcı olur karar sizin. ;)

lada_niva.jpg

slm arkadaşım benimde 95 nivam var bende yeni aldım ve senin gibi düşünerek yola çıktım jant lastik aldım onun haricinde birtakım değişiklikler yapıcam benim sana tavsiyem internetten bak nivalara hangisi hoşuna giderse ona göre yola çık derim

DSC00831.jpg

Dostum biz istanbulda güneşlide bir parçaçıdan alıyoruz. İnternette bazı parça sitelerinde resimli parça satıyorlar. bir iki gün sonra aksesuarlı resimleri koyarım. Ön kaput ucuna ve yan arka havalandırmalara fiber aldık. çamurluk ağızlarına dodik aldık ama henüz takamadık. Takalım Bizim sayfada görürsünüz.
mutluay' Alıntı:
BEN TEKİRDAĞ SARAY İLÇESİNDENİM
NİVANIN ÇÜRÜMESİNİ ENGELLEMEK İÇİN NE YAPABİLİRİM

slm arkadaşım ben nivamı değiştirdim resmine bir bak belki fikir verir sana

DSC00882.jpg

Kim demiş ki niva için fazla yapılacak bişey yok diye,üretmekte sınır yok.Discoya bile dönüşebilir..... ;D ;D ;D

disconiva.jpg

arkadaşlar nivaya hangi araçların jantları uyumludur ? bilgisi olan varmı ?

gencturk' Alıntı:
arkadaşlar nivaya hangi araçların jantları uyumludur ? bilgisi olan varmı ?

Nivanın jant bijon aralıgı 5X139-7 dir bu ölcüde olan tüm jantlar olur piyasada sorento jantları ufak bir torna işlemiyle kusursuz nivaya olu yor suzuki jantlarıda olur lakin nivaya göre fazla dış ofsettir aracın altyapısında yükseltme işlemi yapmak gerekir

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,985
Kayıtlı Üye Sayımız
166,733
Kaydolan Son Üyemiz
kayin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR