Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2006 Nivam Var, Güzel Görünmesi İçin Ne Yapabilirim ?
Ynt: 2006 Nivam Var, Güzel Görünmesi İçin Ne Yapabilirim ?
sayın mutluay öncelikle merhaba.
Niva için pek fazla aksesuar yok. Bi şekilde uydursanız bile fazlası abaartılı ve çok kötü bir görüntü yapıyor. Aracı arazide kullanacaksanız. Bi bağaj ön ve arka koruma barları yan şeritler belki dodik bunların dışında pek bişey yapılmıyor dış görünüm açısından.
maximum böyle bişey yapılabilir
slm arkadaşım benimde 95 nivam var bende yeni aldım ve senin gibi düşünerek yola çıktım jant lastik aldım onun haricinde birtakım değişiklikler yapıcam benim sana tavsiyem internetten bak nivalara hangisi hoşuna giderse ona göre yola çık derim
Dostum biz istanbulda güneşlide bir parçaçıdan alıyoruz. İnternette bazı parça sitelerinde resimli parça satıyorlar. bir iki gün sonra aksesuarlı resimleri koyarım. Ön kaput ucuna ve yan arka havalandırmalara fiber aldık. çamurluk ağızlarına dodik aldık ama henüz takamadık. Takalım Bizim sayfada görürsünüz.
mutluay' Alıntı:
BEN TEKİRDAĞ SARAY İLÇESİNDENİM
NİVANIN ÇÜRÜMESİNİ ENGELLEMEK İÇİN NE YAPABİLİRİM
Nivanın jant bijon aralıgı 5X139-7 dir bu ölcüde olan tüm jantlar olur piyasada sorento jantları ufak bir torna işlemiyle kusursuz nivaya olu yor suzuki jantlarıda olur lakin nivaya göre fazla dış ofsettir aracın altyapısında yükseltme işlemi yapmak gerekir