Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bildiğim kadarıyla
gecen sene yasanan binek arabayla gelınme, kontrolsuz ates yakılması, cöplerin etrafda bırakılması ve aşırı kalabalıkdan dolayı güvenlıgın zor sağlanmasından dolayı bu sene aynı yerde olmayacak .
yine bolu cıvarında yapılması dusunuluyor.
Evet, öylesi bir söylence var. Hatta vaziyet biraz daha zorlaşsın, duyuruda sadece bir gps rota datası verilsin, akabinde olaylar gelişsin diye de fikir yürütüyorduk..
Geçen sene bir kısım arkadaş Bolu'ya giderken bir kısım kişi de Bağdat Caddesi'nde düzenlediğimiz Cumhuriyet kortejine katılmıştı. Bu sene daha kalabalık bir grup var
Geçen sene Tarsus'tan (yanlış hatırlamıyorsam) Tahoe'lu bir grup gelmişti, Tahoe gaza bastıkça aklıma Nadir abi gelmişti O motor sesini ancak Nadir abinin modullü mini cooper'ları bastırabilir demiştim Bu arada çaktırmadan Nadir abiye de ara gaz veriyorum, bu sene Bolu'daki yerini ayarlasın diye ;D
Tam iki ambalaj fuarının ortasına geliyo ama elimden geleni yapacam, misafirlerimi yurtdışına geri yollamam gerekecek benim işim kolay Mert'in Disco'ya bağlıcam CJ'i, kurulacam Disco'nun arka koltuğuna...gel keyfim gel...