2007 Model 4*4 isuzu D-max

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan diogenes111 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,662

diogenes111

GSM: 0536 345 5757
Yer
SİNOP
2007 model İsuzu D-max

4*4 - 2.500cc.

66 binde, Klimalı

Orjinal Limited Slip Arka Defransiyel

Çeki Demiri, Bagaj Havuzu

Çelik Jant ve Sıfır Bfgoodrich AT Lastik

Tavanda 4 Adet Hella Black Magic Sis Lambası

Garantisi Devam Ediyor...

35.000.Ytl.

31122008652.jpg

31122008651.jpg

31122008643.jpg

Etiketler

Ynt: 2007 Model 4*4 isuzu D-max

4x4 pick up lara her baktığımda fiyatları cazip olmakla beraber arka koltuk mesafesinin dar olabileceği(çoğunda öyle) aklıma geliyor ve ailemi düşünerek vazgeçiyorum. Bir kullanıcı olarak İsuzuyu bu açıdan siz nasıl buluyorsunuz?

Arka koltukların diz mesafesi yeterli olsada bu tip araçlar makaslı olduğu için arkada oturanlar kasisli yolda rahatsız oluyor.

Bilgi için teşekkür ederim. Sanki bir yerde okumuştum. Bagaj havuzuna 100-150 kg lik sabit bir ağırlık koyarak bu sorun çözülebiliyormuş sanırım. Siz denediniz mi? Bu arada fotografların çekildiği yer neresi? Bir tahmin Ordu Akkuş arası olabilir mi?

Bülent bey yine ben aracınız otamatik mi??? sselamlar Haluk

elimde olan araç seçeneklerini yolluyorum düşünürseniz görüşelim ... 1/1981 model cj8 dizel ford motorlu,uzaktan kumandalı merkezi kilit,çift kalorifer,çelik jant mengels marka,krom yan basamaklar,domuz korkuluğu,sis farları,uzaktan kumandalı radyo-teyp,deri döşeme ,açılır tavan,çekidemiri rusata işletilmiş-remork takabilir,hidrolik direksiyon,41/10 oranlı ön dana arka amc difransiyeller,orjinal 4ileri born-warner t4 şanjuman,sıfır maxsıs çavuş desen kaya lastikleri ve yine sıfır biefgoodrich 31x10x15 lastikler,çok yakın zamanda yürür tamamen amerikan parçalar kullanılarak elden geçmiş tüv türk tarafıdanda tastiklenmiş muayinesi yeni yapılmıştır. sayamayacağım bir çok özelliği olan çok ekonomik bir araç ufak tefek boya sorunları vardır. 18.500 tl 2/1998 model renault megane 1600 motor benzinli klimalı cd çalar lacivert fena durumda olmayan bir binek. 12.500 tl selamlar

takaslarla ilgili yorum yapmadınız nakit olarakmı 30.000 tl diyorsunuz????? selamlar

özür dilerim, çoktan beri siteye giremedim. bahsettiginiz araçlarla takasa girmem şu ortamda mümkün degil çünkü piyasada yaprak kımıldamıyor.
arabamı nakit olarak satıp arabasız kalmadan başka bir araç almayı düşünüyorum.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,843
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
Bir öğretmen

Çevrimiçi üyeler

Geri