KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
birde fiyat belirtseniz özelikleriyle birlikte daha cabuk sonuc ala bilirsiniz bende acaba böyle bir karavan ala bilirmiyim diye düşüncelerimi daha netleştirmiş olurum tşkler
İçinde buz dolabı,ocağı,temiz su deposu,aküsü,televizyon anteni,muzik tesisatı ve akü şarj cihazı mevcut karavan sıfır denilebilecek kadar temiz poşetleri dahi durmakta düşündüğüm rakam 5.500ytl dir.
İçinde buz dolabı,ocağı,temiz su deposu,aküsü,televizyon anteni,muzik tesisatı ve akü şarj cihazı mevcut karavan sıfır denilebilecek kadar temiz poşetleri dahi durmakta düşündüğüm rakam 5.500ytl dir.
Bu karavan kaç kilodur ve ne tür bir araçla çekilebiliyor.Biraz daha detay verebilirmisiniz (örn yatak kapasitesi nedir)siz hangi araçla çektiniz .Benim ford connect çekebilirmi acaba böyle bir karavanı.
375kg ağırlığında,hafif olduğu için her araçla çekilebilir,karavan 2 kişilik, ben karavanı suzuki vitara aracımla çekmekteyim aracın arkasında hissetmiyorsunuz.
375kg ağırlığında,hafif olduğu için her araçla çekilebilir,karavan 2 kişilik, ben karavanı suzuki vitara aracımla çekmekteyim aracın arkasında hissetmiyorsunuz.