2010 Kurban Bayramı'nda İtalya Turu için Bayan Arkadaş Arıyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan regalom Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 28
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,945

regalom

Ana Kamp
Yer
İstanbul
Web
www.gelincealisveris.com
KurbanBayramı'nda (Kasım 2010) Pronto Tur'la İtalya Turu için 25-35 yaşaları arasında bayan arkadaş arıyorum. Şu anda bayram tur detayları açıklanmadı ancak tur genelde Roma,Floransa ve Venedik, 3 şehir,1 hafta.

Etiketler
Ynt: 2010 Kurban Bayramı'nda İtalya Turu için Bayan Arkadaş Arıyorum

merhaba,
foruma yeni üye oldum,
2 sene önce erkek kardeşimle bizde bu tura katılmıştık,çok memnun kaldık,tüm ekstra turlara gitmenizi tavsiye ederim,gitmişken ne kadar fazla yer görürseniz o kadar iyi oluyor.
kurban bayramında geziniz başka bir ülkeye olsaydı katılmayı bende çok isterdim,ramazan bayramında erkek kardeşimle 10 gün İspanya'ya gidiyoruz bizde.Shengen vizemi ve 9 gün tatili değerlendirmeyi istiyorum.
belki bundan sonraki gezilerimizde ortak bir ülke belirleyebiliriz,şimdiden güzel gezmeler ve yol arkadaşı bulabilmeniz dileğiyle.

Size siddetle Florensa yi gormenizi tavsiye ederim. Ayrica hazir oralara kadar gitmisken Pisa sehrini ve tabiki Pisa Kulesinide( mimarlik harikasimi dersiniz yoksa yok be adam dupeduz hata yapmis kule de yavulmus mu dersiniz:smiley:)) ziyaret edebilirsiniz.

Turla gideceginizi soyluyorsunuz, neden bir arkadas ariyorsunuz anlamadim acikcasi? Zaten turda sizin disinizda da insanlar olacak.

yeryuzuvatandasi' Alıntı:
Turla gideceginizi soyluyorsunuz, neden bir arkadas ariyorsunuz anlamadim acikcasi? Zaten turda sizin disinizda da insanlar olacak.

Sanırım bu aslında bir tur reklamı :smiley:

Bende iyimser olmaya çalışıyorum :smiley:

Bende anlamadimki bayan arkadaşda yanına bayan oda arkadaşimi ariyor.
yok tura damsiz katilinılmıyomu?
arkadaşimiz erkekde italyaya gitmişken bayan arkadaşmi olsun resimlerimi çekermi diyor.

Hadi ben lazim anlamadim.
başkalarida anlamamiş
halla halla
yeni uye ilk mesaj
forumun adida ofsait degil
arkadaş yanlişmi gordu.
gezinenlere bulur falanmi algiladi
lazmi acabaa
neyse bayansa ablacim alinma sakin.
ha yok erkekse ...

Anladığım kadarıyla bayan arkadaşımız tam bir gezgin ve gerçekten yanına bir arkadaş arıyor.

Aşağıdaki alıntılar aynı isimle giriş yapılmış başka bir siteden eklenmiştir.

.

1.jpg

2.jpg

Profilde cinsiyet bölümü özellikle boş bırakıldığını hissettim şahsen :smiley: Eğer bu başılık bir reklam amacı taşımıyorsa, 100 dolarına iddiaya girerim bay ;D ;D ;D dermişim

Yaş sınırı olması dikkatimi çekmemişti,üzerinde düşünmemiştim daha doğrusu.Arkadaşlar bu mesaj düşündüğümden de art niyetli bir mesaj bana kalırsa.Tur reklamı olsa yaş sınırlaması neden olsun ki?Çeşitli iş ilanları sitesinde gördüğüm seviyesiz ilanları anımsatıyor.Bu sitenin saçma sapan amaçlarla kullanılmasına izin verilmemmesi gerektiğini düşünüyorum.Moderatörlerin dikkatine ??? ??? ???

Tempus' Alıntı:
Bende iyimser olmaya çalışıyorum :smiley:

lizz' Alıntı:
Yaş sınırı olması dikkatimi çekmemişti,üzerinde düşünmemiştim daha doğrusu.Arkadaşlar bu mesaj düşündüğümden de art niyetli bir mesaj bana kalırsa.Tur reklamı olsa yaş sınırlaması neden olsun ki?Çeşitli iş ilanları sitesinde gördüğüm seviyesiz ilanları anımsatıyor.Bu sitenin saçma sapan amaçlarla kullanılmasına izin verilmemmesi gerektiğini düşünüyorum.Moderatörlerin dikkatine ??? ??? ???
??? ??? :(

ben neden iyimser olmaya çalışıyorum dedim sanıyorsunuz :smiley: 25-35 yaşlarında bayan arkadaş arıyorum diye bir ilan, iyi niyetli birisi önce düzgünce kendisini tanıtır, yolculuğun detaylarını verir sonra da uyan birisi varsa yol arkadaşı olur. ama kendisi ile ilgili hiç detay vermedne 25-35 yaşlarında bayan yol arkadaşı arıyorum derse birisi doğal olarak iyi düşünmem. Sarışın yada esmer diyede belirtseymiş keşke :smiley:

Tempus' Alıntı:
ben neden iyimser olmaya çalışıyorum dedim sanıyorsunuz :smiley: 25-35 yaşlarında bayan arkadaş arıyorum diye bir ilan, iyi niyetli birisi önce düzgünce kendisini tanıtır, yolculuğun detaylarını verir sonra da uyan birisi varsa yol arkadaşı olur. ama kendisi ile ilgili hiç detay vermedne 25-35 yaşlarında bayan yol arkadaşı arıyorum derse birisi doğal olarak iyi düşünmem. Sarışın yada esmer diyede belirtseymiş keşke :smiley:

:smiley:

Huyum kurusun mu desem?Ben de kişiler söz konusu olunca en iyimser yanından yaklaşıyorum, ama çoğu zaman sonu şaşkınlık ve hüzünle sonuçlanıyor...

İlanı ciddiye alıp cevap verenler de fazlasıyla iyimser olmalı :smiley:

bende bu tip bir sitede bulunan herkese iyimser bakmaya çalışıyorum hatta halen bir yanlış anlamamız varsa düzeltilirse özür dilerim :smiley:

Tempus' Alıntı:
bende bu tip bir sitede bulunan herkese iyimser bakmaya çalışıyorum hatta halen bir yanlış anlamamız varsa düzeltilirse özür dilerim :smiley:

Mesajın 1.mesaj olması bu ihtimali biraz daha zorlaştırıyor ama evet,yanlış anlamış da olabiliriz elbette.Fakat şu da var ki,"evet ben bu mesajı sizin kasttettiğiniz ardniyetle yazdım" diye kabulllenecek bir üye beklemek sanırım biraz kendimizi kandırmak olur :smiley: Ama sonuçta fason nick ise nick i,bu tür bir dialoga da girebilir yani...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,065
Kayıtlı Üye Sayımız
166,968
Kaydolan Son Üyemiz
Ramazan Turan

Çevrimiçi üyeler