regalom
Ana Kamp
KurbanBayramı'nda (Kasım 2010) Pronto Tur'la İtalya Turu için 25-35 yaşaları arasında bayan arkadaş arıyorum. Şu anda bayram tur detayları açıklanmadı ancak tur genelde Roma,Floransa ve Venedik, 3 şehir,1 hafta.

yeryuzuvatandasi' Alıntı:Turla gideceginizi soyluyorsunuz, neden bir arkadas ariyorsunuz anlamadim acikcasi? Zaten turda sizin disinizda da insanlar olacak.
Tempus' Alıntı:Bende iyimser olmaya çalışıyorum![]()
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D bende bende ;D ;D ;DTempus' Alıntı:Bende iyimser olmaya çalışıyorum![]()
Tempus' Alıntı:Bende iyimser olmaya çalışıyorum![]()
??? ???lizz' Alıntı:Yaş sınırı olması dikkatimi çekmemişti,üzerinde düşünmemiştim daha doğrusu.Arkadaşlar bu mesaj düşündüğümden de art niyetli bir mesaj bana kalırsa.Tur reklamı olsa yaş sınırlaması neden olsun ki?Çeşitli iş ilanları sitesinde gördüğüm seviyesiz ilanları anımsatıyor.Bu sitenin saçma sapan amaçlarla kullanılmasına izin verilmemmesi gerektiğini düşünüyorum.Moderatörlerin dikkatine ??? ??? ???
Tempus' Alıntı:ben neden iyimser olmaya çalışıyorum dedim sanıyorsunuz25-35 yaşlarında bayan arkadaş arıyorum diye bir ilan, iyi niyetli birisi önce düzgünce kendisini tanıtır, yolculuğun detaylarını verir sonra da uyan birisi varsa yol arkadaşı olur. ama kendisi ile ilgili hiç detay vermedne 25-35 yaşlarında bayan yol arkadaşı arıyorum derse birisi doğal olarak iyi düşünmem. Sarışın yada esmer diyede belirtseymiş keşke
![]()
Tempus' Alıntı:bende bu tip bir sitede bulunan herkese iyimser bakmaya çalışıyorum hatta halen bir yanlış anlamamız varsa düzeltilirse özür dilerim![]()