2011 hilux 4x4 arka tampon aranıyor ....

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan NVR01 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 9
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,909

NVR01

KURTLAR VADİSİ PUSU
Yer
ADANA
slm arkadaşlar 2011 model hilux 4x4 arka tampon arıyoruz değişik bir proje için lazım ürünün sıfır olması lazım.......saygılar

Etiketler
Ynt: 2011 hilux 4x4 arka tampon aranıyor ....

Eğer orjinal tamponundan bahsediyorsanız,ben aracı 0 aldım ve aldıktan hemen sonra çıkarıp demir tampon yaptık,isterseniz verebilirim.

fissek' Alıntı:
Eğer orjinal tamponundan bahsediyorsanız,ben aracı 0 aldım ve aldıktan hemen sonra çıkarıp demir tampon yaptık,isterseniz verebilirim.

slmlar ewt orjinal tampondan bahsediyorum,, komple şekilde dimi üst plastikleri üzerinde bide fiyat söylerseniz sevinirim en ufak hata olmaması lazım bide.....saygılar

not:bide aracınız kaç model aracınızın fotoları varsa atarsanız sevinirim sormak istedigim bazı şeyler olabilir fikir acısından saygılar...

Merhaba,
İsminizi yazsanız daha iyi olurdu hitap etmek için, belki ben görmedim bilmiyorum.

Benim araç 2011 model 3.0 ama şimdi hatırladım,ben aracı alırken orjinalinden geri görüş sensörlü istemiştim,bu yüzden tamponda 4 tane sensörlerin takılı olduğu 2cm çapında delik var.Eğer olursa böyle verebilirim,fiyat olarakta 300 TL olur.

Saygılar.

slm ismim duran kusura bakmayın yazmamışım şimdi o zaman şöyle diyelim tampon kusursuz tertemiz ama üzerinde 4 adet park sensör delikleri var (sensörler yok) doğrumu anladım ve tamponun bütün plastikleri duruyo dimi üstüne basılan kısımdan bahsediyorum eğer o şekildeyse bana uyar fiyatta ikramıyla 250 tl diyelim kredi kartı geçerlimidir onuda söylerseniz sevinirim son olarak benim aracım 2.5 düz vites tampon olur dimi sonuçta aynı araç eğer olmazsa iade imkanımız varmı.....saygılar

Duran bey merhaba,

Evet dediğiniz gibi 4 adet sensör deliğinin haricinde temiz ve plastikleride üzerinde.
Fiyatı, ben hiç bir yere bakmadan size vermiştim,bugün sordum toyotaya bence uygun fiyat 300.TL ayrıca kredi kartı çekme imkanım yok .
Benim araç 3,0 idi bilmiyorum uyarmı ama sanırım aynı bence siz tam net araştırın olacaksa alın.Tekrar tekrar iş yapmayalım.

Saygılar.
Recep.

fissek' Alıntı:
Duran bey merhaba,

Evet dediğiniz gibi 4 adet sensör deliğinin haricinde temiz ve plastikleride üzerinde.
Fiyatı, ben hiç bir yere bakmadan size vermiştim,bugün sordum toyotaya bence uygun fiyat 300.TL ayrıca kredi kartı çekme imkanım yok .
Benim araç 3,0 idi bilmiyorum uyarmı ama sanırım aynı bence siz tam net araştırın olacaksa alın.Tekrar tekrar iş yapmayalım.

Saygılar.
Recep.

recep bey slm,, iskontosu olmuyomu sabit fiyatmı servis fiyatı tabikide bu değil bunu hepimiz biliyoruz ,,amaç birbirimize yardımcı olmak sensör delikleri olmasa idi daha güzel olurdu neyse bende araştırayım bakım bi 3.0 ile 2.5 arasında fark varmı eğer yoksa ok alırım.....saygılar

Duran arkadaşım,yanlış anlaşılmasın ben zaten size yardımcı olabilmek için o fiyatı vermiştim,tamponu eğer aracı satarsam eski haline getirim diye depoda tutuyordum.
Ama sizin ihityacınız var diye vereyim dedim.

teşekkür ederim recep bey sorun yok şu an şehir dışındayım adanaya geçince öğrenip dönecem size teşekkürler ilginiz için ,,,,dönünce adanaya burdan irtibata geçeriz ok....saygılar

slmlar recep bey eger tampon duruyorsa onu alıyorum dediğiniz gibi fiyat 300 tl hesapno verirseniz paranızı hesaba geceyim ...iyi günler saygılar..............

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,061
Kayıtlı Üye Sayımız
166,962
Kaydolan Son Üyemiz
seydabilir

Çevrimiçi üyeler