2011 Yılının En İyilerini Seçiyoruz Sonuçları...!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan güngör Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 44
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,288

Etiketler
Ynt: 2011 Yılının En İyilerini Seçiyoruz Sonuçları...!

Teşekkürler, Tanju Kardeşim....

Ödül alan arkadaşları candan kutlarım.En büyük ödülde organizede emeği geçen arkadaşlara ve bizlerle olan o küçük yavrularımıza (Kocaman bir alkış)

Ülker&Yavuz çiftini bir kez daha kutluyorum; nice gezi ve gezi anılarına... :smiley:

Ödül almak, ödüle layık görülmek, motivasyonumuzu çok yükseklere taşır; sizin motivasyonunuz zaten yüksekti, artık bundan sonra daha da yükseleceğini umuyorum. ;)

Sağlıkla, esenlikle iyi yolculuklar, iyi geziler!... :smiley:

Cavid Sezen

Ödül töreniyle ilgili bendeki fotoğraflardan bazıları.

P6027273.jpg

P6027278.jpg

P6027302.jpg

P6027305.jpg

Teşekkürler, seyyah54...

Teşekkürler, Cavid Bey....

Özgün karavan imalatı dalında birincilikle taltif edildigimden dolayı çok mutluyum.
Bu degere layık görülmüş olmak ise benim için en yüce deger olmuştur. Onur duydum , çok sevindim.
Ödül olarak Kolın otelde iki gün misafir edilme teklifi ve bürövesi, yanında da forumumuz sponsorlarından "konderk" den SCC-MPPT 200 bir adet regülatör ile ödüllendirildim.
En güzeli örnek seçilebilmek di. Benim için en degerli yanı bu . Hiç unutmayacagım.

Mehmet Bey, beğenilmek çok özel bir duygudur. Siz bunu emeğiniz nedeniyle yaşadınız; bir kez daha kutluyorum... :smiley:

Cavid Sezen

Kutluyoruz, Mehmet Bey... Yeni karavanınızı da, ödülünüzü de iyi günlerde kullanın...

Selamlar....

Teşekkürler sn. Egeli (sanırım hanımefendi yazıyor, emin degilim)
Ben de sizlerin dalında almış oldugu birinciliğinizi kutlar , samimi iyi dileklerimi yollarım.
Selamlar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,029
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR