Ynt: 2011 Yılının En İyilerini Seçiyoruz Sonuçları...!
Anlatayım.
İlk bakışta "bu ne alaka " denilebilecek bir olay gibi gelse de , benim fazlasıyle etkilendiğim bir olay oldu.
Herkesin hatırlayacağı gibi 2. Taraklı buluşması etkinliği. Uzatmak gibi olmasın , "o" yıllarda üç başlık altında [ En iyiler ] başlığı altında "Karavan tasarımı ve yapımı" birincilik ödülü tarafıma verilmesi uygun görülmüştü. Hatırlıyorum da , tarifini anlatamayacağım bir heyecan ve mahcubiyetin içinde bocalayıp iki kelimeyi yanyana getirip konuşamamıştım bile .
Asıl olay bu değil .
"O" günün gecesinde sebebini anlayamadığım bir buruk havanın da estiği gözümden kaçmamış dı . Dedim ya ben sadece kendi heyecanım ile baş etmeye çalışıyordum.
İşte şimdi bombayı patlatıyorum .
Bu alet bana o günlerin anısına : Termosa Mak . San. A.Ş. Antetli belgesi ile armağan olarak tarafıma kargo ile göndermişler . Sag olsunlar.
İçimden geçeni söyleyeyim mi ? Festival gecesinde de bir takım hediyeler almıştım . Aldığım "o" payenin yanında aslında çok da umurum degil di.
Bu gün umurum oldu doğrusu.

Baksanıza ne güzel degilmi . ? . Bu demektir ki Kış mevsimleri artık bizden çekinsin biraz artık.
Sanırım dostlarımızdan birileri bu konu ile ilgi ve tavrını sürdürerek emek harcamış

Ben çok teşekkür ediyorum . Eger bir açıklamada bulunurlar sa konunun özünü daha iyi anlarız . Açıklama yapmak kendi taktirleridir .
Selamlar.