2011 Yılının En İyilerini Seçiyoruz Sonuçları...!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan güngör Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 44
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,288
Ynt: 2011 Yılının En İyilerini Seçiyoruz Sonuçları...!

seyyah54' Alıntı:
Ferhat hangi dalda onu yazmamışsın. ;D

2011 en iyiler ödül Yurtiçi gezi yazısı
ödülü 'egeli' ye gönderdik.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=87757.msg1148201#msg1148201
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=87757.msg1138055#msg1138055

Etiketler

<En iyi özgün tasarım ve karavan imalatı> dalında beni dereceye layık gören arkadaşlara teşekkür ederim.
Bütün dallarda derece alan arkadaşlarımıda tebrik ederim.

Nasıl atlamışım kendimi affetmiyorum aradan zaman gecmiş, de demicem cünki bir teşekkürün zamanı,nın olmayacağına inanan biri olarak. Böyle bir birlikteliğin böyle bi organizasyonla bir araya gelmesi bu camia,nın ne kadar büyük bi dostluk icerisinde olmasının kanıtıdır Levent bey ve neznindeki diğer katılımcı arkadaşlar öncelikle sizlere teşekkür ederiz ve paylaşımları ile ödüllendirilen Abilerimiz , Ablalarımız ve diğer arkadaşlar,Bizi 7 aydır ev hapsinden kurtarıp düşselde olsa gezdirdiğiniz icinde yürekden kutlarız Tunay & Tugay Demiral

Anlatayım. :smiley:

İlk bakışta "bu ne alaka " denilebilecek bir olay gibi gelse de , benim fazlasıyle etkilendiğim bir olay oldu.

Herkesin hatırlayacağı gibi 2. Taraklı buluşması etkinliği. Uzatmak gibi olmasın , "o" yıllarda üç başlık altında [ En iyiler ] başlığı altında "Karavan tasarımı ve yapımı" birincilik ödülü tarafıma verilmesi uygun görülmüştü. Hatırlıyorum da , tarifini anlatamayacağım bir heyecan ve mahcubiyetin içinde bocalayıp iki kelimeyi yanyana getirip konuşamamıştım bile .
Asıl olay bu değil .
"O" günün gecesinde sebebini anlayamadığım bir buruk havanın da estiği gözümden kaçmamış dı . Dedim ya ben sadece kendi heyecanım ile baş etmeye çalışıyordum.
İşte şimdi bombayı patlatıyorum .
Bu alet bana o günlerin anısına : Termosa Mak . San. A.Ş. Antetli belgesi ile armağan olarak tarafıma kargo ile göndermişler . Sag olsunlar. :smiley:

İçimden geçeni söyleyeyim mi ? Festival gecesinde de bir takım hediyeler almıştım . Aldığım "o" payenin yanında aslında çok da umurum degil di.
Bu gün umurum oldu doğrusu. :D
Baksanıza ne güzel degilmi . ? . Bu demektir ki Kış mevsimleri artık bizden çekinsin biraz artık.

Sanırım dostlarımızdan birileri bu konu ile ilgi ve tavrını sürdürerek emek harcamış :smiley:
Ben çok teşekkür ediyorum . Eger bir açıklamada bulunurlar sa konunun özünü daha iyi anlarız . Açıklama yapmak kendi taktirleridir .
Selamlar.

9BD27695.jpg

A6982A4E.jpg

9BD27695.jpg

Mehmet abi trumatic sobanızı iyi günlerde kullanın.

Konunun özünü kısaca takipçilerimizede aktaralım;

Tasarım ödülümüze destekçi olarak belirlediğimiz Termosa Truma Türkiye Distribütörü firma Almanya ile yaptığı yazışmalarda proje ödülü konusundaki bilgi eksikliği neticesinde oluşan gecikmeyi bizlere bildirdiğinde yapılacak
birşey olmadığından o günlerde bizlere desteğini esirgemeyen Kolin Hotel Gn.Müdürü Sn. V.Ahmet Pınar (VAP)
beyefendinin bize gönderdiği ödül ile Mehmet abiye takdim etmiştik.

Truma'nın proje desteği konusundaki gelişmeleri bizlerle paylaşarak bilgilendiren Termosa A.Ş Yönetimi başta
Yusuf bey ve Burak beye ilgileri için teşekkür ederiz.

Karavan camiamızın bilgilerine. Selamlar

geç olsada mutlu son, güle güle kullan Mehmet ağbi :smiley:

Levent bey kardeşimize

Levent (yiğidonun babası) kardeşimize

Rıfat bey kardeşimize

Ferhat bey kardeşimize

Teşekkürler.
Selamlar.

Mehmet bey güle güle kullan.Birgün kahvemizi içerken ısınmak nasip olur.

Teşekkür ederim Ahmet bey.
Kahveye bekleriz , unutmayın.
Selamlar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,029
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR