2012 Defender - Kullanılan Motorlar Hakkında

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan onat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 40
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,607
Türkmenistan'da yeni kasa bir lexus un 15 bin USD ye alınabileceğini hic zannetmiyorum.ayrica bu ülkelerde dizel araç yük ve is araçları hariç yok denecek kadar az

Etiketler
Türkmenistandan değil zaten dubaiden alınıyor araçlar dubai den türkmenistana yolluyorlar.

Peki onat bey kardesim Dubai'den Aşgabat a banderabbas üzerinden arac icin nakliye max 700 USD satanda 500 USD kar koysa 1000-1500 USD fark eder. Dubai'den Türkmenistan'a araba ticareti yapan bir kardesim var dilerseniz detaylarını vereyim kendisiyle görüşün.amcalari Aşgabat bedew de kendisi Dubai'de..amacım size yardımcı olmak ukalalik yapmak degil.

Teşekkür ederim yardım talebiniz için.Babam yaklaşık 2yıldır türkmenistan da bursa da çalıştığı şirket türkmenistan a çimento fabrikaları kuruyor babamda projenin başında 2. fabrikalarını kuruyorlar.Sanırım yardıma gerek yok sizin söylediğinizi babamda söyledi çünkü orada adamlarının oldugunu dubai den istediğimiz aracı getirebiliceğmizi söyledi.Birkaç gündür konuşamadım oda benden haber beklıyor 2012 defender larda kullanılan motor kaç senesinden itibaren kullanılmaya başlanmış öğren demişti 2007 imiş sanırım.Şimdi dubai de 2007 ve üzeri defender fiyatları ne civarda ve daha onemlisi dubai de defender varmı onu öğrenicez.Gelişmelerden haberdar ederim sizleri.

Dubai'de Defender var, ama az. Eger Toyota LC dersen ondan cok ama cok var.
Puma motor 2007 ve ust modellerde var, bu modellerin disaridan en belirgin ozelligi on kaputun siskin olmasi ve ic tarafta on konsol, vitesler, direksiyon yeni tiptedir.

Defender ayrı birşey bizim için karşıma koysalar 2012 LC ve 87 defender birini seç deseler yine defender seçerdim herhalde :smiley: Yani biz arazi aracı alalım diye değilde Defender alalım diye düşünüyoruz ailede yeri ayrı :smiley: Ayrıca sormak istediğim bir soru daha var 2007 üstü puma kullanılan defender larda otomatik vites seçeneği varmı?

Bunu hepinizin görmesi gerek sanırım Carbon göğüslü otomatik vites Defender Special Edition Harika birşey ya off.Tabi bize bukadarı fazla hayal bu artık 122bin TL :smiley: Buyrun link http://cars.trovit.ae/index.php/cod.frame/url.http%253A%252F%252Fuae.dubizzle.com%252Fclassified%252Fautos4x4s%252Fland-rover%252Fdefender%252F2012%252F8%252F13%252Fland-rover-special-edition-2%252F/id_ad.1Pu1lxHj-1u/type./what_d.defender/pos.30/org.1/pop.1/publisher_id./referer_id.1/t.1

İlandaki aracın resmine tıklarsanız fotoları görebilirsiniz

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,089
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.