2012 DEFENDER YARDIM.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan maldivler Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,013

maldivler

Yeni Üye
Herkeze Selam Aranıza yenı katıldım.2012 Range Sport kullanıcısıyım fakat bu aralar offroad merak salmıs durumdayım rubıcon la defender arasında kaldım ve arastırmalarım sonucu defender tercıh etmeye karar verdım.oncelıkle sorularımı maddeler halınde sıralıcam bılgısı olan herkez yardımcı olursa cok sevınırım;İlginiz için tesekkur ederım...

1) 2012 sıfır defender almama gerek varmı ?
2) Tek kapımı yoksa 4 kapılımı tercih etmelıyım ?
3) 2,5 TDI 90 hp mı 110 hp mı tercıh etmelıyım ?

defender 1.jpg

defender 2.jpg

Etiketler
Ynt: 2012 DEFENDER YARDIM.

Sevgili Üyeler konuyu actıgımdan berı formda gezerken manivela18 nıcklı arkadas aynı konu baslıgıyla formda bılgı vermısler fazlasıyla bende faydalandım tekrar tesekkur ederım herkeze.Kafama takılan bır sey olursa yıne sorarım.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=88061.0

90 mı 110 mu sizin ihtiyaç ve zevkinize göre . Defender de 90 ps ve 100 ps eski motorlarda var ve hiç tavsiye etmem , en az 120 ps motor olmalı . Ekonomik kısıt yoksa sıfır alın .

2012 sıfır modeller 110 ps de var 90 ps de var.tabıkı benım tercıhım 110 ps tercıh etmem dedıgınız eskı 110 ps ler mı yoksa 2012 model 110 ps lermı onu anlıyamadım.tesekkur ederım.

ps ps dir , eğer en yenilerinde 125 -130 ps yoksa çok temiz 2-3 yaşında olanlardan alırdım ben olsam , araç 2 ton , çok ps lazım :smiley:

maldivler' Alıntı:
2012 sıfır modeller 110 ps de var 90 ps de var.tabıkı benım tercıhım 110 ps tercıh etmem dedıgınız eskı 110 ps ler mı yoksa 2012 model 110 ps lermı onu anlıyamadım.tesekkur ederım.

Selamlar,yeni modellerde 90/110 ps yok bildiğim kadarıyla.Acaba,defender 90 ve defender 110 diye geçen sonlarındaki rakam uzantılarını mı beygir gücü olarak düşünüyorsunuz?Eğer öyleyse o rakamlar beygir gücünü ifade etmez; def.90'lar iki kapı ,def.110'lar 4 kapıdır.Motor güçleri de 120 ps civarındadır.

110 bg 82 ps tekamul edıyor yaptıgım arastırmalara gore :( sahıbınden sıtesınde 2008 var oda 75000 pıckup tarzı :(

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,062
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler