[SIZE=small]Aslında bu Korando'da hiç fena değil...[/SIZE] [SIZE=small]E-XDI 2.0 4X4 6/AT - CK versiyonunun fiyatı 74.850 değilde 64.850 olsa peynir ekmek gibi satılır ve hatta o fiyata gider bir tanede ben alırım...[/SIZE] ;D
Ynt: 2012 Model Yeni Pick-Up Korando Sports Türkiye'de
celo53' Alıntı:
Bende bugün tuzla servise gittim 60 bin bakımı için orda inceledim biraz,bir kaç fotoğraf çektim ama araçlar boş bence.Çelik jant yok,kapılar kumandalı açılmıyor,manuel klima.Fazla araç getirmemişler zaten vergi düzenlemesini bekliyorlar.Tabiki güzel araçlar ama herkes ileriye giderken araçlar daha donanımlı olması gerekirken neden eski modellerden daha düşük donanımlı araç yaptılar anlamakta zorluk çekiyorum.
Az once Üsküdar dogancilarda korando Sports gördüm .. Arac gercekten cok karizma ...ağır bir duruşu var ..... Çelik jantli tavan sporyelleri vs bayağı yakışıklı duruyordu ..
sabri yucel' Alıntı:
Az once Üsküdar dogancilarda korando Sports gördüm .. Arac gercekten cok karizma ...ağır bir duruşu var ..... Çelik jantli tavan sporyelleri vs bayağı yakışıklı duruyordu ..
bu 4x4 pickuplar da yapılacak duzenleme ne zaman belli olur? aracımı sattım araba almam lazım ama yeni çıkan araçlar düzenleme beklediği için alamıyorum...
suleymani' Alıntı:
bu 4x4 pickuplar da yapılacak duzenleme ne zaman belli olur? aracımı sattım araba almam lazım ama yeni çıkan araçlar düzenleme beklediği için alamıyorum...
suleymani' Alıntı:
Düzenleme oldu devlet 4x4 pickuplardan alınan vergiyi %4 ten % 84 e çıkardı ve bundan geri adım atmıyor.Bu yönetmeliği gören bazı firmalar kasa boyunu uzatıp yüksek ÖTV den kurtardılar.Ssangyongun yapacağı tek şey bundan sonra kasa boyunu uzatmak olacak.