2012 Yıllık İzinimi de böyle bitirdim.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aslanahmet Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 40
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,730
Ynt: 2012 Yıllık İzinimi de böyle bitirdim.

Hakan bey güzel anlatımınız için teşekkürler.Daha yıllık izin ve gezileri çok yaparsınız fakat sanırım bunun kıymetini yıllar sonra daha iyi anlarsınız.Herşey gönlünüzce olsun.

Etiketler

mayıstosböce' Alıntı:
Babamızı 2006 da kaybettim 72 yaşındaydı inanılmaz bir acı çektik kelimeler yeterli değil anlatmaya şimdi bile bırakayım yazmayı diye düşünüyorum ama size faydası olur belki ,babam ölümünden bir sene önce tansiyondan dolayı kalp krizi geçirdi o sene babam derdi bi iyileşeyim bülentle(6 kardeşiz) gezecem hep ,ben hasta yatağında baba sen kalk beraber arhaviye gidelim ordan bütün karadenizi gezeriz dedim ve bu gezintiyi yapamadan babamı kaybettik sırf bu konuda duyduğum mutsuzluğu çaresizliği nasıl anlatsam size,kısaca sizin yaşamanızı istemem çıkabilseydik baba oğul arasında çok farklı bir gezi olacaktı.Siz bu şansa sahipken bundan dönmeyin yeryüzünde hiçbirşey bu şansımı geri getiremeyecek.(ve giderken çok uzun ses kaydı yapan cihazlar var ondan alın sonradan çok sevinirsiniz.)

aslanahmet' Alıntı:
Bülent Bey, bu anlatımınız beni çok duygulandırdı ve bana bişeyi hatırlattı. Babamın yaşı 77 dir. Babamın, rahmetli amcası tarafından Adapazarı'nın çeşitli köylerinde ve ilçelerinde akrabaları var. Bundan 1,5 - 2 ay kadar önce babam bana dediki; " Hakan, 4 -5 gün izin al da beni Adapazarı'ndaki akrabalarıma gezmeye götür."
Soğucak'ta , Mağra Köyünde ve adını bilmediğim diğer ilçelere yayılmış durumdalar. Ben de dedim ki "baba onlarla 20-25 yıldan beri görüşmedik. Şimdi hepsinin ailesi genişlemiştir. Rahat gidip kalamayız.(babam misafirliklerde rahat edemez onu da belirteyim). Şehir merkezine otele git gel de sizi yorar". Cevabı pek çoğunuza ilginç gelebilir. Dedi ki ; " 1 haftalığına karavan kiralayalım, parasını ben vereceğim. Gönlümüzce gezer dilediğimiz yerde kalırız." ben bu teklife biraz şaşırarak "evet" dedim. Ama o gün bu gündür izin ayarlayamadığımdan götüremedim. İlerde bu sözü gerçekleştirememenin üzüntüsünü yaşamamak için elimi çabuk tutup bu sözümü gerçekleştireyim. Sen bu yazıyı yazmasan unutmuştum bile.

Sevgili Hakan,

Aramızdaki samimiyete güvenerek yazıyorum.

Keşke bu harikulade geziyi iznin boş geçmesin diye değerlendirmek için değil, planlayarak yapsaydın. Hayatta bizleri terketmeyecek sadece anne ve babalarımızdır.

Karavanını satmadan önce Bülent'e yazdığın gibi babanla annenle planlayarak bu geziyi yapmaya ve kayda almaya çalış.

Sonra bir bakıyorsun yoklar. :'(

Ahmet Abi ajan gibisin valla :D ;D bu yazıyı ben bile unuttum. Sen nasıl buldun ??? :smiley:

Çok haklısın, bu gezi B planı olarak gelişti. Ama bu gerçekleşmeseydi, bu yaz içinde hafta sonu 2 gün olarak biraz daha kısaltılmış olarak bu geziyi yapmak planlarım arasındaydı. Tekirdağ ve Gelibolu gezilerini ayrı ayrı hafta sonları düşünüyordum. Kısmet oldu, böyle oldu. Daha da iyi oldu.

Adapazarı gezisini geçen yaz annem babamla hafta sonu olarak otomobille yapmıştık. O geziden de mutlu olmuşlardı. Bizimkilerle görüşeyim de isterlerse bu sene de karavanla aynı geziyi bir hafta sonu 2 gün olarak yapalım. Temmuz geldi sıcaklar bastırdı. Ardından Ramazan geliyor. Eylülü beklemek lazım.

Uyarın için teşekkürler.

Hakan,Tekirdağ'da akrabalarında varmış.
Buralara yolun illaki düşecektir,geldiğinde bir tel aç ben seni karşılarım.
Bahçemizde misafirim olursunuz Gsm 0534 821 22 41
Anne babayı mutlu etmişsin,ne güzel.
Ellerinden öperim büyüklerinin,selamımıda iletirsin.

Evet, Tekirdağda akrabalarım var. Hatta Çorlu'da da akrabalarım. O taraflara gelince mutlaka ararım. Benim Çorlu'da da anılarım çok. 1996-1997 yıllarında toplam 1.5 sene kaldım. Çorlu Devlet Hastanesinin 1997de açılan binasının inşaatının şantiye şefliğini yapmıştım.

dalyan' Alıntı:
Anne babayı mutlu etmişsin,ne güzel.
Ellerinden öperim büyüklerinin,selamımıda iletirsin.
Selamlarını söylerim. Sağol.

Ne mutlu sana Hakan,
Hem gezi gurubun, hemde gezdiğin yerler itibari ile bol sevaplı, güzel bir gezi olmuş.
Benimde, bu yıl için karavan sahibi olma çabam, 2012 ağustos ayı içinde Babama Karadenizi gezdirmek idi.
Maalesef Geçen sene uygun Araç arayışı içerisinde olduğum dönemde, Babamı kaybettim,
Mekanı Karadeniz gibi Cennet olsun, nasip olmadı.
Böyle güzel bir Geziyi paylaşman duygulu ve çok onur verici. Saygıyla büyüklerimin ellerinden öpüyor, Mutlu ve Sağlıklı geziler diliyorum.

bence 2012 yılının en anlamlı gezi yazısı,

bizim rahmetli oğlum al artık şu arabayı yapalım karavanı deyip duruyordu, aracı aldım bir kere binebildi, yapımına başladığımızı bile göremedi, sen şanslısın en azından bir kamp yaptırdın ne mutlu sana ;)
selamlar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,976
Kayıtlı Üye Sayımız
166,728
Kaydolan Son Üyemiz
yavuzra

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.