Bülent Bey, bu anlatımınız beni çok duygulandırdı ve bana bişeyi hatırlattı. Babamın yaşı 77 dir. Babamın, rahmetli amcası tarafından Adapazarı'nın çeşitli köylerinde ve ilçelerinde akrabaları var. Bundan 1,5 - 2 ay kadar önce babam bana dediki; " Hakan, 4 -5 gün izin al da beni Adapazarı'ndaki akrabalarıma gezmeye götür."
Soğucak'ta , Mağra Köyünde ve adını bilmediğim diğer ilçelere yayılmış durumdalar. Ben de dedim ki "baba onlarla 20-25 yıldan beri görüşmedik. Şimdi hepsinin ailesi genişlemiştir. Rahat gidip kalamayız.(babam misafirliklerde rahat edemez onu da belirteyim). Şehir merkezine otele git gel de sizi yorar". Cevabı pek çoğunuza ilginç gelebilir. Dedi ki ; " 1 haftalığına karavan kiralayalım, parasını ben vereceğim. Gönlümüzce gezer dilediğimiz yerde kalırız." ben bu teklife biraz şaşırarak "evet" dedim. Ama o gün bu gündür izin ayarlayamadığımdan götüremedim. İlerde bu sözü gerçekleştirememenin üzüntüsünü yaşamamak için elimi çabuk tutup bu sözümü gerçekleştireyim. Sen bu yazıyı yazmasan unutmuştum bile.