Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2025, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...
<div class="bbWrapper">Hala Türkiye'de keyfimce karavancılık yapıyorum. Kimse de ne cinselliğime ne başka bir şeyime karışabilir. Ben zaten mutlu olduğum gibi yaşyorum. Kimsenin bir şeyine veya kimseye ihtiyacım olduğu yok...</div>
<div class="bbWrapper">Karavanım aynı yerinde dursa bile zaman değişiyor bir kere... Kafayı sabit olmaya takmamak lazım. Ekonomik bir şekilde ve rahat bir şekilde karavancılık için biraz sabit olmak gerekiyor...</div>
<div class="bbWrapper">Bugün gittiğim okulda yine çok sayıda öğretmen arabası vardı. Genelde insanlar araçlarını yenilemişler ve benimkindan daha yeni araçlara biniyorlar... Olsun be.. Ben Güçlü'mden vazgeçmeyeceğim şimdilik... Yine beraberiz inşallah!...</div>
<div class="bbWrapper">Güçlü yazın ve kışın kamp yapabilen bir araç. Onu verip bir otomobil alabilirim ama sonra bunu yaptığıma pişman olabilirim...</div>
<div class="bbWrapper">Bugün BİM'den aldığım Tavuk Kadınbudu Köftesini patatesle beraber Airfryerimde kızartıyorum. Bugün de böyle bir kayıntımız var. Allah'a şükürler olsun. Aç değiliz açıkta değiliz. Bir şekilde hayatımızı yaşıyoruz...</div>