Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2025, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...
<div class="bbWrapper">Ayaş benim için güzel bir yeniden başlangıç yapma fırsatı. Kendime yeni temiz bir sayfa açacağım ve defterime sadece güzel şeyler yazacağım.</div>
<div class="bbWrapper">COFY'deyim. Bu evin sosyal çevresinin binde biri Ayaş'ta yok. Yine de Yücel hoca Ayaş'taki hayatında mutlu olmayı hedefliyor... <br />
Bu gece kendime güzel bir Americano ısmarladım COFY'den...</div>
<div class="bbWrapper">Bugün çok iş hallettim. Gölbaşı'ndaki eşyamı Ayaş'a taşıdım. Eve elektrikçi getirip bütün lambaları taktırdım, prizleri kontrol ettirdim. Sonra Kazan'a geldim. Buradan çarşıdan bazı eksiklikleri aldım. Şimdi çarşıda döner yiyorum. Bu akşam buradaki karavanımda olacağım.</div>
<div class="bbWrapper">Artık evim Ayaş'ta... Kahramankazan'a da Gölbaşı'dan daha yakınım. Her canım istediğinde karavanımda olmam daha kolay...</div>
<div class="bbWrapper">Ayaş'taki evimin yakınında küçük bir marketi var. Bazı ihtiyaçları buradan almak mümkün. Kredi kartının da geçmesi ayrı bir güzellik...</div>
<div class="bbWrapper">Ayaş'ta küçük de olsa bir Migros var. İhtiyaçları oradan karşılayacağız. Bugün biraz elma ve salatalık aldım. Yaprak sarması konservesi, süt ve bira aldım..</div>
<div class="bbWrapper">Artık yeni açtığım beyaz sayfaya sadece iyilikleri güzellikleri yazıyorum. Evimdeyim. İstediği gibi birisi olmaya hakkı olan birisiyim. Hayatımı özgürce istediğim gibi yaşıyorum. Karavanım var. Ben bu hayattan keyif almayı biliyorum çok şükür. Kimsenin en ufak bir şeyine ihtiyaç duymadım. Hayatımı onurumla yaşadım. Ben özgür bir kampçı gezginim. İstediğim gibi yaşamak konusunda tamamen özgürüm.</div>
<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 1708" data-quote="yugun" data-source="post: 1585115"
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
<a href="/forum/goto/post?id=1585115"
class="bbCodeBlock-sourceJump"
rel="nofollow"
data-xf-click="attribution"
data-content-selector="#post-1585115">yugun' Alıntı:</a>
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Artık yeni açtığım beyaz sayfaya sadece iyilikleri güzellikleri yazıyorum. Evimdeyim. İstediği gibi birisi olmaya hakkı olan birisiyim. Hayatımı özgürce istediğim gibi yaşıyorum. Karavanım var. Ben bu hayattan keyif almayı biliyorum çok şükür. Kimsenin en ufak bir şeyine ihtiyaç duymadım. Hayatımı onurumla yaşadım. Ben özgür bir kampçı gezginim. İstediğim gibi yaşamak konusunda tamamen özgürüm.
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote>Şerefli ve özgür bir yaşam dileğiyle Sağlıcakla</div>