Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2025, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...
<div class="bbWrapper">2024 Yılında Gölbaşı Belediye'sinin Öğretmenler Günü Dolayısıyla hediye ettiği güzel bir termosum var. Tam bir demlik çay alabiliyor. Çelik ama çok uzun süreli değil sanırım yine de 7-8 saat sıcak tutar içerisindekini. Şimdilik Termos Hareketliliklerimi bu termosumla yapıyorum.<br />
Termos Hareketliliklerim bütçeme dost etkinlikler oluyor. Bir günü şenlendirebiliyor. Güzel bir etkinlik oluyorlar.</div>
<div class="bbWrapper">Yeni aldığım Arçelik Telve X markalı cihaz harika Türk Kahvesi yapıyor. Bu cihaz nedeniyle epiy Türk Kahvesi içmeye başladım. Ama çok içmemek lazım. Bazı kaynaklarda Türk Kahvesi'nin neskafe den daha çok Kafein içerdiği yazılıyor...</div>
<div class="bbWrapper">Bugün eve gelirken gezici sebze-meyveci gelmişti siteye, Onlarda çok güzel bir karnabahar buldum, ufacık. Bir portakaldan azıcık büyük. Çok hoşuma gitti. Hemen satın aldım.</div>
<div class="bbWrapper">Arkadaşlar,<br />
<br />
İnsanlar ne zor şartlarda yaşıyorlar karavanda. Ama yine de hayal ettikleri hayatı yaşıyorlar ya, Helal olsun böyle kişilere....<br />
Biz evcimen kampçıyız arkadaşlar. Kışın sıcacık evimizde oturuyoruz. Yine de kampçı ve karavancıyız biz de...</div>
<div class="bbWrapper">Ben güzel sayılabilecek bir kütüphaneye sahibim. Gençken sahip olduğum kitapların çoğunu dağıttım. Buna rağmen son birkaç yılda kütüphanem epiy gelişti. Şimdi kütüphanemden güzel okumalar yapma zamanı... Bir kış gecesinde evceezimde...</div>