Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2025, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...
<div class="bbWrapper">Öğrencilerimle mutluyum. Bu iş beni mutlu ediyor. Çok kazanamasam da öğretmenlik güzel meslek. Bir gün emekli olursam hayal karavanım Letafet'le bol bol serbest gezeceğim...</div>
<div class="bbWrapper">Benim hayal karavanım Letafet, inşallah tam donanımlı, Geniş bir karavan olacak. Onunla çok zamanlar geçirebilirim. Şimdiki karavanım da güzel, Ama Letafet bir başka güzel olacak...</div>
<div class="bbWrapper">Evim şimdilik güzel oldu. Ayaş gibi küçük bir yerde tüm eğlencem evim olacak. Ama ben kitap okumayı severim zaten evimde. Benim için Ayaş güzel.</div>
<div class="bbWrapper">Ayaş'ta iyi ki de Migros var. Migros markalı ürünlerin fiyatı çok uygun oluyor. Dün toz deterjan, yüzey temizleyici ve ovma kremi aldım. Hepsi de migros markalı...</div>
<div class="bbWrapper">Ayaş yollarında artık benim de bir kervanım var... <br />
Ayaş'ta çok güzel öğrencilerim var... <br />
Bu şehirde... <br />
Ben Yücel Hoca'yım...</div>
<div class="bbWrapper">Haftasonu çok işlerim vardı. Taşınma işleri... Beypazarı'nda festival varmış galiba, kaçırdım bu festivali. Olsun. Şu sıra ev konusu önemliydi. Barınma problemi artık çözüldü. Bu haftasonu da temizlik var evde...</div>
<div class="bbWrapper">Artık Güçlü ile haftasonu kampı yapmayacağım. Kamplarımın tamamını Kahramankazan'a giderek Pirikamp'ta yapacağım. <br />
Küçük araçta kamp yapmak daha zor. Mutfak yok, Tuvalet yok. Sıkıntılı.<br />
Onu artık kampçıkamyonet olarak kullanmayacağım.<br />
Güçlü binek kamyonet olacak artık...</div>