Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2026, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...
Okulumdayım. Öğrenciler yok. Sınıfta oturup çay içiyorum. Dersim olduğu için okulda olmam gerekiyor...
Arkadaşım Ahmet Efe Ulaşan'da kampta ama ben yanına gitmeyi düşünmüyorum. Onun yerine belki ben de Kahramankazan'a giderim. Karavanım beni bekler...
Bu hafta evimi temizleteceğim bu nedenle evdeyim. Bol bol kitap okudum kahve içip dizi ve çizgi dizi izledim.
Ben kamp ve karavancılığı artık sadece kendi zevkim ve ihtiyacım doğrultusunda yapıyorum. Sadece istediğim kitaplarımı keyifle okuyabileceğim güvenli, temiz, bakımlı bir kamp köşesi. Böyle bir yere de çok şükür sahibim. Karavanım benim ilgime muhtaç. Çok yakında ilgimi göstereceğim. Karavanımı, karavanımda kalıp onda yeni kitaplar okumayı pek severim. Maddi durumum ve sağlık durumum yüzünden fazla gezemiyorum ama bu benim zaten amacım değil. Güzel bir kamp yaşamı beni mutlu etmeye yeter...
Merhaba arkiler, Bu hafta evimi temizleteceğim bu nedenle evdeyim. Bol bol kitap okudum kahve içip dizi ve çizgi dizi izledim. Ben kamp ve karavancılığı artık sadece kendi zevkim ve ihtiyacım doğru…
Netflix, Disney ve TVPLUS üyesiyim. Bu üç üyelik bana istediğim içerikleri izlemek için yeterli geliyor. Takip ettiğim dizilerim de var. Yine bir yaz tatili geldi. Yani bol bol evde oturup dizi izleyeceğim. Ayrıca karavanıma gidersem mobilden de dizi izlemeye devam ediyorum. JOYFM, POWER gibi radyolar da evimdeki internet sayesinde hep benimle. Kitaplarımı da okumaya devam. Keyifli bir hayatım var. Allah sağlık versin.
Şimdi dönem sonu işleri var. Onlar da hallolacak sonra ver elini tatil.
Tatilde öncelikle Kahramankazan'daki karavanımda yaşayacağım. Karavan tipi mutluluğumu özledim bir yerde. Geçen yaz da Kahramankazan'da güzel vakitler geçirmiştim. Umarım bu yaz yine fırsatını bulup karavan tatili yapabilirim. Ben bunu çok uzun yıllardır yapan ve bunu da hak eden birisiyim bence. Bu işi kendi zevkime ve keyfime göre yapıyorum. Başkasınınkine göre değil. Bu nedenle sabit kampım benim için çok güzeldir. Yine orada yaşayacağım güzel günler beni bekler.