2026, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,461
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 97,984

Etiketler

Okulumdayım. Öğrenciler yok. Sınıfta oturup çay içiyorum. Dersim olduğu için okulda olmam gerekiyor...
Arkadaşım Ahmet Efe Ulaşan'da kampta ama ben yanına gitmeyi düşünmüyorum. Onun yerine belki ben de Kahramankazan'a giderim. Karavanım beni bekler...

Merhaba arkiler,

Bu hafta evimi temizleteceğim bu nedenle evdeyim. Bol bol kitap okudum kahve içip dizi ve çizgi dizi izledim.
Ben kamp ve karavancılığı artık sadece kendi zevkim ve ihtiyacım doğrultusunda yapıyorum. Sadece istediğim kitaplarımı keyifle okuyabileceğim güvenli, temiz, bakımlı bir kamp köşesi. Böyle bir yere de çok şükür sahibim. Karavanım benim ilgime muhtaç. Çok yakında ilgimi göstereceğim. Karavanımı, karavanımda kalıp onda yeni kitaplar okumayı pek severim. Maddi durumum ve sağlık durumum yüzünden fazla gezemiyorum ama bu benim zaten amacım değil. Güzel bir kamp yaşamı beni mutlu etmeye yeter...

Netflix, Disney ve TVPLUS üyesiyim. Bu üç üyelik bana istediğim içerikleri izlemek için yeterli geliyor. Takip ettiğim dizilerim de var. Yine bir yaz tatili geldi. Yani bol bol evde oturup dizi izleyeceğim. Ayrıca karavanıma gidersem mobilden de dizi izlemeye devam ediyorum. JOYFM, POWER gibi radyolar da evimdeki internet sayesinde hep benimle. Kitaplarımı da okumaya devam. Keyifli bir hayatım var. Allah sağlık versin.

1000035520.jpg

Kobo Nia'mda Ayfer Tunç okuyorum

Şimdi dönem sonu işleri var. Onlar da hallolacak sonra ver elini tatil.
Tatilde öncelikle Kahramankazan'daki karavanımda yaşayacağım. Karavan tipi mutluluğumu özledim bir yerde. Geçen yaz da Kahramankazan'da güzel vakitler geçirmiştim. Umarım bu yaz yine fırsatını bulup karavan tatili yapabilirim. Ben bunu çok uzun yıllardır yapan ve bunu da hak eden birisiyim bence. Bu işi kendi zevkime ve keyfime göre yapıyorum. Başkasınınkine göre değil. Bu nedenle sabit kampım benim için çok güzeldir. Yine orada yaşayacağım güzel günler beni bekler.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,230
Kayıtlı Üye Sayımız
167,092
Kaydolan Son Üyemiz
PETROÇELLİ

Çevrimiçi üyeler