2026, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,461
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 97,984

Etiketler
Arkilerim...

Tüm dostlarım yerlerinde sağolsun. Güzel kamplar yaptım ve iyi dostluklar kurdum. Dostlarımdan maddi bir beklentim olmadı arkilerim. Halen hayatımı kimselere yük olmadan çalışıp ekmeğimi kazanarak yaşamaya gayret ediyorum. Ben cinsel tercihi özgür olan bir bireyim. Beni ve yaptıklarımı dejenere edemediler. Güzel bir dost olarak hayata dostça yaklaşmaya devam...

Ben çok zengin birisi değilim. Şizofren hastası bir öğretmenim. Maddi olanaklarım elvermediği için motokaravana geçemedim. Sabit bir kampta çekme karavanım ile konaklıyorum. Zaten hasta olduğum için pek fazla da uzaklara gidemiyorum arkilerim.

Sonuçta ben arkadaşlarım, dostlarım olarak gördüğüm insanlarla kamp yaptım ve bunun dışında hiçbir suçum günahım olduğu yok. Gayet hem delikanlıyım hem de onurlu bir insanım. İftira eden adamlarla benim onurumu kıramadılar.

Ben kamp yapan herkesi kampçı dostlarım olarak görüyorum. Büyük ideallerime ulaşamam ama kamp yaptığım yerde iyi bir dost olarak hatırlanacak davranışlar göstermeye gayret ediyorum. Çeşitli dernek ve kuruluşlarda üyeliklerim var. Bu şekilde de kamp ve karavan camiyasının içinde ve herkese dost ve arkadaş bir insanooğlu olmaya gayret ediyorum arkilerim...

Bir insan Dünya'yı değiştiremez ama kendi dünyasında hep istediği gibi özgür bir kampçı olabilir. Ben de böyleyim. Ücretini ödediğim bir yerde küçük ve eski basit bir karavanda yaşıyorum. Benim şartlarım kendime göre olan şartlar....

Bugün okul pikniğimiz için Kirazdibi'ne geldim.
1000035752.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,230
Kayıtlı Üye Sayımız
167,092
Kaydolan Son Üyemiz
PETROÇELLİ

Çevrimiçi üyeler