22.000 Km de Jimny

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dronder Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 32
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,867
Ynt: 22.000 Km de Jimny

takas yapacağın aracın 4x4 olması şartmı yani 4x2 aracla takas yapıp üstüne makul bir ücret almayı düşünürmüsün ?

Etiketler

dronder' Alıntı:
araç ne ?

olabilir...

Mazda B-2500 4x2
Buda Sahibinden ilanı = http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mazda-b-serisi-mazda-b-2500-lux-hasarsiz-ve-servis-bakimli/detay

4x4 ve 4 dörtlük sevimli , yaramaz bir velet alana şimdiden hayırlı olsun.İYİ ve epey emek harcanmış.

araca 700 avro ödenerek ön arka ayna mahrutiler değiştirilmiştir. (işçilik hariç).

Güncel fiyat 25.750 tl...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-jimny-ozdaglar-dan-22binde-suzuki-jimny-4wd-cd/detay

Bence çok güzel bir araç. Bütçemi aşmasa kesin talip olurdum, bir jimmy bu kadar güzel hale nasıl gelmiş inanmak mümkün değil. buna kocaman bir nazarlık lazım.

Eğer satılmazsa pickup veya defender projesine hiç girmeyip, Ati usta'yla planladığımız değişiklikleri tek tek benim 2007 satılık jimny'ye yapıcam.. bööle bişii olucak heralde.. belki daha çekici bişii yapmaya da çalışırız :smiley:) hayırlı olsun.. Takas yapalım mı?

marten' Alıntı:
müthiş olmuş, ama fiyatı bütçemi aşıyor :( inşaallah kıymetini bilecek birine gider

oktaybaba' Alıntı:
Bence çok güzel bir araç. Bütçemi aşmasa kesin talip olurdum, bir jimmy bu kadar güzel hale nasıl gelmiş inanmak mümkün değil. buna kocaman bir nazarlık lazım.

İyi dilekler için teşekkürler...

freedomnatura' Alıntı:
Eğer satılmazsa pickup veya defender projesine hiç girmeyip, Ati usta'yla planladığımız değişiklikleri tek tek benim 2007 satılık jimny'ye yapıcam.. bööle bişii olucak heralde.. belki daha çekici bişii yapmaya da çalışırız :smiley:) hayırlı olsun.. Takas yapalım mı?

Teşekkürler, jimny ile mi takas yapalım ?

sizin yaptığınız modifiye tam da benim Jimny'ye eklemek istediklerimden ibaret, kızıma şu anda bu değişikliklerin hepsini ayırabilecek bütçem yok :( elimde sadece tek araç var zaten, bilen bilir şimdiye kadar arazi görmüşlüğü yok :smiley:) evet sizin jimny'e benim jimny..

muhteşem araç, bütçeme uysa hemen alırdım. inşallah iyi birisine nasip olur da burada resimlerini görürüz.

dronder' Alıntı:
İlan no : 24397191

Tüm modifiye işlemleri Şubat 2010 da Atilla Özel, atijeepte yapılmıştır...
ARB air locker sadece önlerdemi var?Düğmeleri nereye monte etdiniz?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,027
Kayıtlı Üye Sayımız
166,771
Kaydolan Son Üyemiz
dralpk

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR