235/75/15 Marshall KL78 AT (Satışından Vazgeçildi)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan BolbuzJack Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,105
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BolbuzJack

Zirve
Aracın yükseltmeden önce aldığım ve MT lastikleri alıp yükseltince söktüğüm en fazla 3000-4000 km yapmış, sıfıra yakın durumda ki lastiklerimi 31" MT.lerden sonra gözüme küçük göründüğü ve yaz sezonu nedeniyle 31" AT alacağım için satıyorum.

Lastikler şu an aracın üzerindedir ve hiç bir problemi yoktur. Üzerinde ki kar lamelleri sayesinde kar performansı çok iyidir, ıslak ve kuru asfaltta çok başarılıdır, çamurda her AT kadar yetersizdir.

Marshall ve Kumho aynı fabrikanın farklı isimlerde ki iki markasıdır.

kumho-AT-section.jpg

kumho-AT.jpg

Lastiklerle ilgili incelemeleri aşşağıda ki linklerde bulabilirsiniz:

http://www.offroaders.com/tech/AT-MT-Tires/Kumho-Road-Venture-AT.htm

http://www.tirerack.com/tires/tires.jsp?tireMake=Kumho&tireModel=Road+Venture+AT+KL78&partnum=375SR5KL78OWL

Fiyatı 450 TL.dir, satılmazsa da kullanılmaya devam edileceği için indirim söz konusu değildir, yerine lastik alacağım için kredi kartınıza bir kaç ay taksitlendirme yapabileceğimi düşünüyorum. ;)

Etiketler
Ynt: 235/75/15 Marshall KL78 AT (Satışından Vazgeçildi)

Taksit yok ;) 400 TL oldu; şimdilik sıfır gibi ama kullanmaya devam ediyorum...

Selamlar.Lastiklerinizle ilgileniyorum...Şu an Kaç km yapmıştır ve İstanbuldamısınız?
Benim blazer s10 num var..97 model ve orjinal jantlarına takacağım..Uyumlumudur??

Cevabınızı bekliyorum.

Kıvanç ŞENER

İkinci araç olduğu için pek kullanılmıyor, off-road dışında ihtiyaç duyduğum bir araç değil ve off-road dönemi olan bahar / kış aylarında çamur lastikleri takılıydı araç üzerinde. Dolayısıyla bu lastikler pek kullanılmadı, en fazla 3000-4000 km yapmıştır, diş kalınlığı ölçüldüğünde bu sonuç görülebilir.

İstanbul Anadolu yakasındayım.

1997 Blazer 4x4 için 205/75/15 ile 235/70/15 arası lastikler öneriliyor, lastik sitelerinde; 235/75/15 olacaktır diye düşünüyorum, benim araç standart halindeyken takılmıştı lastikler normal ebat 225/70/15.di...

Kredi kartına taksit yapabilirseniz hemen alabilirim. Bende Çekmeköyde oturuyorum size yakınım.

AT alıcaktım bu yüzden 450 TL'ya taksit yapardım diyordum, lastik alacağım yere böldürecektim. Ancak arabayı kullanmıyorum, yaz koşullarından HR-V işimi görüyor orman içlerinde falan. Bu nedenle AT almayacağım, lastikleri sökünce MT.leri üstüne takacağım.

Bir arkadaştan rica ettim World karta 6 aya bölebileceğini belirtti; komisyonu paylaşabiliriz 420 / 6 taksit olabilir; 70 TL ödersiniz aylık. Tam bilmiyorum ama lastiğin sıfırının tanesi 190 TL civarında olması lazım. ;)

Selamlar,

Lastkleri nerede görebilirim?

Cep nonuzu alabilirmiyim?

Görüşmek üzere...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...