235 85 16 insa turbo çamur lastiği

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan 8 bir çeyrek Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,738

8 bir çeyrek

Suzuki vitara 1.6 -3 kapı 16 valf japon testeresi
Yer
istanbul
Lastikler 5 adettir çok iyi durumda ve kodüsyondadır.

0533 761 70 19 Bayram.

Fiyat: 950 tl.

insa.jpg

Etiketler

Ynt: 235 85 16 insa turbo çamur lastiği

bayram abı dıger lastıklerede mesaj yazdım ama granda bu lastıkler olursa bunları alma nıyetındeyım

gökhan bey selamlar, lasitiklerle yaklaşık ne kadar yol yapıldı, dişlerde yıpranma var mı, lastiğin imal tarihi nedir ve son fiyat nedir? teşekkür ederim

menderessereflisan' Alıntı:
gökhan bey selamlar, lasitiklerle yaklaşık ne kadar yol yapıldı, dişlerde yıpranma var mı, lastiğin imal tarihi nedir ve son fiyat nedir? teşekkür ederim
lastıklere bende musterı olmustum tam bılgım yok bayram abıyı cepten arayın ;) ;)

lastiklerle toplamda 1000 km yol yapılmıştır, 2 tane trophye katıldı o kadar, aracına sığdıran herkes kullanabilir son fiyattır,selamlar.

menderessereflisan' Alıntı:
lastiklerin üzerinde yazan imal tarihi nedir acaba?
İnsa Turbo kaplama lastiktir.şu anda ben 2. takım insaları aracımın üzerinde kullanıyorum.Zaten bildiğim kadarı ile bundan sonra da ithalatı kaplama olmasından dolayı zor görünüyormuş.bence niyetiniz var ise bu lastiklerde tarihin pek önemi yok.onca zor koşullarda ve 3 tonluk aracım ile km.'lerce asfalt ve arazide kullandım hiçbir sıkıntı yaşamadım.

Biliyorsunuz muayenelerde 5 yaşını aşmış lastiklerin kullanılması onay görmüyor. Bu nedenle yapılacak ödemenin kaç yıl geçerli olacağını bilmek istiyor insan. Kaplama olduğunu bilmiyordum ayrıca teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için,

Asfalttada kullanılabilen extreme sınıfının başarılı lastiğidir,üretim yılı 2009,dur.

Bayram abi benim lastik işim olmadı bir yerden 10 ' cant gelecekti o iş olmayınca benim cantlarada sizin lastikler olmadığı için şu an için erteledim.Ama bi arkadaşıma söyledim sizin lastikleri belki ona alabiliriz.. Birde benim cant-lastik için 350 demiştin galiba eğer hala düşünüyorsan değerlendirebiliriz.
İlgin için teşekkürler abi

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.