3.0 Tdi Land Rover Discovery

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan altuncu57 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,463

altuncu57

Zirve
Yer
Ayancık/Sinop
Araç 1992 modeldir.Orjinal Camel Trophy aracıdır. delikli kuruş masrafı yoktur.Full donanımlıdır.Uzun uzadıya yazmaya gerek duymadım.Zaten sitedeki bu işle uğraşan birçok arkadaş aracı bilir.istediğim fiyat sadece yaptığım masrafa yakın bir fiyattır.defalarca topladığım araçlardan bende bilmekteyim ki yaptığınız masraf hiçbir zaman üzerine koymamakta.o yüzden rica ediyorum lüzumsuz ve emeğe saygısı olmayan arkadaşların yorumları kendilerinde kalsın.ilandaki araçtan tr.'de aynı özelliklerde yanılıyorsam düzeltin bildiğim sadece 2 yada 3 tane var.garaj bölümünde aracın yapım aşaması ile ilgili fotoğraflar mevcuttur.istediğim fiyat 55.000 tl.'dir. Azmi Timur Gençali 0 535 312 63 46 100_7345.jpg 100_7344.jpg 100_7343.jpg 100_7342.jpg 100_7318.jpg 100_7351.jpg 100_7350.jpg 100_7193.jpg 100_7192.jpg

Etiketler
Ynt: 3.0 Tdi Land Rover Discovery

çok güzel bir araç ( nazar değmesin) fiyat konusunda bir malumatım yok ama alanada satanada hayırlı olsun. kazasız belasız sürüşler temenni ediyorum, bu arada benim merak ettiğim bir soruyu aydınlatırsanız sevinirim;
1. bu motorların uzun yol performansı nedir
2. yakıt tüketimi km bazında nedir
3. afrika vede asya turlarında yaşanılabilecek bir arıza durumunda motor yada dış ünüteler konusunda sıkıntı yaşanırmı?
4. teşekkürler :smiley:

üzerindeki motor sandık kırma 46.000 km.'de.şanzıman rn-380 arazi dişli oranı 1.41.uzun yol performansı oldukça iyi.aracın ağırlığı 2940kg.bu donanım ile120 km hıza rahat ulaşmakta.yakıt tüketimi son zamlardan sonra 50-55 krş arası.mekanik parça sorununuz asla olmaz.römork çekisi ve ön arka vinçler ruhsata işlidir.muayene sıkıntısı yoktur.

Abi çok şaşırdım bu kararına... Bunca emek ve uğraştan sonra...
Arabada yapacak birşey kalmayınca canın sıkıldı heralde :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

SON KONULAR

Geri