3,5'' Yükseltme kiti almak istiyorum yardım lütfen

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan suzuki 96 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 9
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,425

suzuki 96

Kamp II
Yer
sinop
Slm Amerikada bulduğum 3,5'' yükseltme kitini almak istiyorum ama gümrük sıkıntısı olduğundan dolayı sipariş verip getirtemiyorum daha önce almış olanlar varsa nasıl aldıklarını ve türkiyeye gümrük vergisi vs vermeden nasıl getirtiklerini burdan paylaşırlarsa bende bulduğum kiti almak istiyorum yardımlarınızı bekliyorum

Etiketler
Ynt: 3,5'' Yükseltme kiti almak istiyorum yardım lütfen

Moderatörden konuyu kiitlemesini rica ediyorum bu site formatın dışına çıkmış açılan konularda kimse yardım bulunmuyo yada bulunmak isemiyo site bir kaç kişinin etrafında dönüp dolanıyo bu sitenin böyle olmasına üzülüyoum kusura bakmayın bu yazdıklarımdan sonra beni ister kilitleyin istersenizde siteden atın zaten ben bir daha bu siteye girmeyeceğim

Arkadaşım mesajı yeni gördüm ve kimseyede yüklenmenize hakkınız yok çünkü herkesin yabancı olduğu bir konuda olabilir ve mesaj yazıp bigün sonra herkesden cevap bekliyorsunuz. ancak ben bu sitemkar mesajınızı görünce yazma ihtiyacında bulundum. ayrıca bu ithamlarla insanlara yüklenemezsiniz...

Bende arkadaşımıza katılıyorum.ayrıca hafta sonu herkez eğlencesinde forum takibi az oluyor.3,5 gün içinde sorunuzun cevabını bulabilirsiniz.topiğinizi 40 kişi okumuş demekki konuyla tecrübe edinen yokmuş.bu demek değildirki kimse yardımcı olmuyacak.elbet konuyla ilgili size bilgi verecek birileri olacaktır.biraz sabredin derim.
saygılar.

Evet haklısınız konuyu dün açtım ve 51 kişi konuyu incelemiş açtığım konuya tekrar yazı yazdım tek sizler cevap vermişsiniz demekki sizden başaka kimse alınmamış bu demek oluyoki yazdıklarımda ne kadar haklı olduğumu gösterir ayrıca artık bu sitede paylaşacak bir şeyim kalmadığına inanıyorum bu siteden haksız yere yasaklanan büyüklerim bunun en doğru kanıtıdır konu kapanmıştır artık cevap yazılmasını istemiyorum saygılar

Özkan merhaba, site ile ilgili olarak şuna katılıyorum , bazı markalar ile ilgili yoğun bilgisi olan ve bilgilerini paylaşmaktan kaçınmayan çoğu üyenin siteden uzaklaştırılmış veya uzaklaşmış olması nedeni ile sorulan sorular zaman zaman cevapsız kalabiliyor. Fakat sitede senin sorunun cevabını verebilecek bilgiye sahip bir çok arkadaş var, ama belki yoğunluklarından, belki de hafta sonu planları yüzünden siteye girmemiş olabilirler.

Bence biraz beklemek ve ondan sonra bu yazdıklarını yazmak daha doğru olurdu diye düşünüyorum.

Bu konu ve jeep ile ilgili bir çok konu hakkında her soruna cevap verebilecek bilgisi olduğunu düşündüğüm PROFONDE nickli üyeye bir mesaj at istersen. sayfasına buradan ulaşabilirsin.

http://www.gezenbilir.com/index.php?action=profile;u=1957

iyi geceler.

bir cok markanın 3-4 inch yükseltme kitleri var hepsinin içinden farkılı parçalar cıkıyor hangisini düşünüyorsunuz?
hangi kit i alırsanız alın kesin gümrüğe takılır size nakliye gümrük maliyeti olarak amerika fiyatı *2 gibi bir maliyeti olur.
piyasada satan firmalar var fiyat sorun ona göre getirtin veya buradan alın.

suzuki 96' Alıntı:
Selam Amerikada bulduğum 3,5'' yükseltme kitini almak istiyorum ama gümrük sıkıntısı olduğundan dolayı sipariş verip getirtemiyorum daha önce almış olanlar varsa nasıl aldıklarını ve türkiyeye gümrük vergisi vs vermeden nasıl getirtiklerini burdan paylaşırlarsa bende bulduğum kiti almak istiyorum yardımlarınızı bekliyorum

Almayi dusundugun marka model nedir oncelikle bir de ne fiyat verdiler kargo dahil olarak.

soyle bir takim sorunlar var. eger elde degil de kargo ile gelecekse ve amortisor de var ise amortisorl;er TSE ye gidecek. Bu da extra vakit kaybi ve maliyet olarak sana donecek. Ardindan TSE den gectigini varsayarsak bu sefer gumrukleme maliyeti binecek. Attigin tas urkuttugun kusa degmeyecek.

Ha simdi bir iki firma var getiren ama bunlarin bazilari da cooook cakal ornek olarak 56 dolarlik 1 3/4 GET kitine 420 TL isteyecek kadar cakal. Maalesef mecburen onlara bu paralari vermek zorunda kaliyoruz.

Bir baska soru da neden 3.5 inch kit istiyorsun. Bunu yaptigin zaman aracin tum dinamikleri degisecek. Her sey bastan hesaplanip yapilacak. Oyle sanildigi kadar kolay degil (eski abilerimizin tecrubelerinden) yani bolt-on diye bir sey yok.

Sirf yukarida yazdigim sebeplerden ve su anda tek aracim oldugundan ben 3.5 yukseltme isini erteledim. Onun yerine 1 3/4 GET olarak yapacagim.

Umarim yardimci olabilmisimdir.

Artık cevap yazmayacağımı söylemiştim ama siz iki büyügümden olumlu görüşlerinize istinaden cevap atıyorum artık yurt dışında bulduğum kiti almaktan vaz geçtim çünkü buraya açtığım konuyu aynı gün başka bir tartışma platformunda da açmıştım orada buradan daha çok yardımcı oldular saolsunlar bu yüzden detaylı bir bilgiye sahip oldum ve kiti almaktan vaz geçtim ayrıca artık bu siteye son girişim söyliceklerime kimse alınmasın lütfen bu siteden küstürülerek ayrılan yada yasaklanan bir çok kişiyi tanıyorum aynısını daha önce kendimde yaşadım bir hafta beni siteden yasakladırlar artık gezenbilir ailesinden ayrılma zamanı geldi sanırım burdan cevap yazan herkese canı gönülden teşekkür ediyorum saygılarımla ÖZKAN ÇETİN

Herkezin tercihlerine saygı duymak gerekir ancak bilindiği gibi hiç kimseyi bu siteye bir vaad le yada bir bedel karşılığında üye yapılmıyor burası tamamen kendi iradesiyle ve isterse bilgilerini yada tevrübelerini paylaşmak yada bir nevi fikir alışveriş yeridir saygı çerçevesinde olduğu sürece herşeyinde hoşgörüldüğü bu sitede yine benzeri siteleri kıyaslamak nekadar doğru bilemiyorum ancak o an diğer sitedeki arkadaşlar müsaitdir fikirlerini paylaşmıştır eminimki burdada bilen arkadaşlar olsa fikirlerini beyan ederlerdi bundan eminim çünki benim okadar absürt sorularım olduki acemiliğimden dolayı yinede sabırla ve bütün samimiyetleriyle her konuda bana yardımcı olan bir sürü arkadaşlarım oldu bu sitede,,ben arkdaşımızın söylediği diğer siteyede üyeyim her 2 sitedende zevk alıyorum bence kıyaslama yapmakdansa her siteden yararlanmak zevk almak gerekmezmi,
bu sitenin bazı arkadaşları engellediğini ve yasaklı bazı üyelerin olduğunu ilk üye olduğum anda görmüştüm ben özgürlüklerden yanayım yasaklar hep daha çekici gelmiştir bana ama site yönetiminede saygı duymak ve anlamak gerekiyor eminimki geçerli sebebleri vardır bunları yazmak çok yeni bir üye olarak bana ne kadar düşer bilemiyorum ancak şu nu biliyorumki kimseyi kırmaya ve bu sitenin nimetlerinden mahrum kalmaya değmez....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,829
Kaydolan Son Üyemiz
Lukes

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR