3 Kapı Pajero 3.5 V6 - 2.6 Karşılaştırması

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeeper Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 28
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,070
Ynt: 3 Kapı Pajero 3.5 V6 - 2.6 Karşılaştırması

merhaba kerim abi.cevapların için teşekkür ederim.birşey duydum dogrumu bilmiyorum.3.5 v6 nın 3 kapılısı pek fazla yokmuş.dogrumu acaba?

Etiketler

Barış doğrudur,
3 kapı 3.5-V6 Türkiyede az,
Ayrıca sahipleri araçlardan memnun,
Genel olarak,kasa büyütmek,nakit ihtiyacı,veya model yükselmek gibi nedenlerden dolayı satıyorlar.

Bu araçları alırken iyice kontrol ettirmek gerek,3 kapılar arazi için tercih nedenidir.

selam kerim bey benim de bir sorum olacaktı.
http://www.sahibinden.com/saz_kirildi_soz_tukendi_ilk_sahibinden_4x4_konya-50WQQaXQQ12027761WQQpXQQdisplayitem
linkini yazdığım aracı almayı düşünüyorum. daha doğrusu suzuki vitara ile bunun arasında gidip geliyorum. bu araç 2500 mü 2600 mü? kilitli dif. varmı? arazi performansı olarak vitaraya çok fark atar mı? bir de arıza durumunda parçasını bulabilir miyim?

bytar' Alıntı:
selam kerim bey benim de bir sorum olacaktı.
http://www.sahibinden.com/saz_kirildi_soz_tukendi_ilk_sahibinden_4x4_konya-50WQQaXQQ12027761WQQpXQQdisplayitem
linkini yazdığım aracı almayı düşünüyorum. daha doğrusu suzuki vitara ile bunun arasında gidip geliyorum. bu araç 2500 mü 2600 mü? kilitli dif. varmı? arazi performansı olarak vitaraya çok fark atar mı? bir de arıza durumunda parçasını bulabilir miyim?

belirttiğiniz modeli daha önce ben kullanıyordum araç 2600 diff lock orjinalinde yok ama sonra dan takılmış olabilir performans olarak bence süper bizim gezi fotolarına bakarsanız görürsünüz bir kaç örnek ama linkteki aracın arkası sonradan kapatma orjinali daha güzel görünüyor parça konuşunda sıkıntı yok pahalı sayılmaz bence

Batuhan bey açıklamaları yapmış.
Kısa şase olması arazide avantaj,
Ben kullanamadım ama bir çok arkadaşım çok memnun kaldı.iş makinası gibidir.
Sitede bir kaç kişide var onlar yazarlarsa daha iyi bilgi edinirsiniz.
1991 öncesi pajerolarda- suzuki mi pajero mu derseniz,bende çok arada kalırım.;D
tavsiyem ,olursa 2 aracıda kullanmak ve ona göre karar vermektir,2 side arazide başarılıdır.
bu modeller arasında bana göre suzuki asfalta daha başarılı,pajero araziye daha yatkın.
i.

cevaplarınız için çok teşekkür ederim. peki bir üst kasa da 92-93 model olan pajerolarda dif. kilidi standartmıdır? bir de bunların ort. yakıt tüketimi 100km.de kaç lt.dir? Mesela linkini verdiğim bu araba?
http://www.sahibinden.com/1992_model_2500_turbo_dizel_intercoller_pajero-78WQQaXQQ6583693WQQpXQQdisplayitem

merhaba.diff kit.olaını bilmiyorum ama bende sakaryalıyım.ilandaki arabada sakaryadaymış.hiç goremedim :D arac kasası guzel ama kmsi cok fazla.

Kilidi satan kişiyeyle konuşmak lazım,nadirde olsa kilitsizler çıkabiliyor.
bu model dizellerin kaç yaktıklarını bilmiyorum,Barışın dediği gibi km si fazla

limited kilit eğer diff arızadan dolayı deişmediyse standart yakıt olarakta bizde ikinci pajeomuzu sakaryadan aldık km ye lpg de 19 kuruş yaktı bence tercihiniz dizelden deil benzinliden yana olsun

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,632
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.