KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Parça bulamadığı için tamircide bekleyen sadece bir discovery gördüm oda saçma sapan bir merkezi kilit beyin arızası idi. Servis de ilk defa böyle bir olay görmüş.Onun dışında Land Rover servisleri genelde range rover ve freelanderlarla doludur. Discolar genelde dağlarda yollarda
discovery modellrinin parçalarının hep çok pahalı olduğunu düşünmüştüm makul seviyede olması beni sevindirdi. fakat disco 1 ve 2 arasında ne fark var onu anlayamadım bilgilendirirseniz sevinirim
Az offroad,uzun yol, çok asfalt kullanımı ---Dicso 2 -- konfor,yoltutuş ve emniyet için daha fazla elektronik ve mekanik parça.
Çok offroad , az uzun yol, az asfalt kullanımı -- Disco 1 --- Defender altyapısına sahip ama defenderdan daha konforlu , elektronik yoltutuş sistemi vs olmayan Disco 2 ye göre daha az kırılgan.
özetle bu ama biz bu ikisi arasındaki farkları aylardır konuşuyoruz bitiremedik bir iki satırla anlatılmaz.
Listenizde yok ama en iyisi Jeep Grand Cherokee alın derim hem uzun yolda hemde arazide sizi üzmez aynı zamanda her istediğiniz tadilatı yapabilirsiniz parçası heryerde bolca bulunur Türkiyenin neresine giderseniz gidin off-road araçlarınınyüzde doksanı Jeep marka araçlardır buda bu markanın ne kadar tutulduğunu size anlatır sanırım.
offroad ve offroad aracları hakkında bilgili olsam zaten burada kimsenin vakitini calmak icin ugrasmazdım.
kısacası cevabını bildigim bir soru sormadım. neden öyle algıladınız?, anlayamadım.