300 tdi defender mi, 2.8 hilux mu?

slm arkadaşlar 300tdi motorlu defender la 2.8 hiluxlar arasında karasız kaldım, mt lastikle kullanabileceğim hem şehiriçi hemde arazide, bu iki arac hakkında yorumlarınız alabilir miyim?

Etiketler
Ynt: 300 tdi defender mi, 2.8 hilux mu?

Farklı amaçların araçları. Yük taşıyacaksanız hilüx, araziye çıkacaksanız defender. 2.8 hilüxler 300 tdi defenderlara göre çok motor çekişi çok düşük.

defanderi tanımam ama bahsettiğiniz hilux güzel ve bi okadarda işlevsel bir araç. düzenli bakımları yapıldıkça kolay kolay arıza yapmayan bir araç.

Toyota'ya kanat tak uçsun çok mübarek aractir.

Hastayım bu toyatacılara ;D

Toyotacılara mı..Toyotalara mı ;D ;D

Bütün arazi araçlarına hastayım. Toyocılara ayrı bir hastayım

Düzeltiyorum, fanatik toyotacılar. Hani" neden dacia duster "diye bir başlık vardı, duster almak için 50-60 madde sıralamıştı ya arkadaşlar ; fanatik toyotıcıları da onlara benzetiyorum.

tahaozak' Alıntı:
Düzeltiyorum, fanatik toyotacılar. Hani" neden dacia duster "diye bir başlık vardı, duster almak için 50-60 madde sıralamıştı ya arkadaşlar ; fanatik toyotıcıları da onlara benzetiyorum.

Bende katılıtırım bu ypruma

tahaozak' Alıntı:
Bende katılıyorum arkadaşa