31.03.2012 İncirboğazı Gezimizin Görselleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan selimsani Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 376
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 42,230
Ynt: 31.03.2012 İncirboğazı Gezimizin Görselleri

selimsani' Alıntı:
Benim kuzu yarışa girecek gibi olsa ben gircem zati Ömer Abi, aslında yarışa girecek en iyi araç hemşomun cherokee, onu kandırsak mı ;D ;D
Sen yandaki koltukta olursan,her yere her şeye varım.

Etiketler

[table][tr][td]BOZO' Alıntı:
harika olur, bide xtreme M/T bulsak senin hemşoya derece bile söz konusu olur,

Ömer abi haklısın xtreme M/T şart,bide senin tecrübelerinden bir kaç kelam kaptık mı.Olmayacak şey değil.[/td][/tr][/table]

apollo7474' Alıntı:

sanat yönetmeni sağ koltukta olmaz, illa araçta olacaksa bir şekilde ön tanpona sabitleriz Selimi ;D

apollo7474' Alıntı:

Her türlü valla, co pilotluk da yaparım hatta, copilotluk yaparken fotğraf da çekerim, sen hadi de... ;D ;D

[table][tr][td]BOZO' Alıntı:
sanat yönetmeni sağ koltukta olmaz, illa araçta olacaksa bir şekilde ön tanpona sabitleriz Selimi ;D

Ordan manzara daha güzel olur hakkaten ;D ;D [/td][/tr][/table]

Ha gayret!
Muhabbet biraz daha gazla devam ederse bu ekipten bi temsilci çıkarıp hararetle destekleme imkanımız olacak inşallah.
Bizede gerek teknik destek,gerek lojistik ve iaşe konusunda elimizden geleni yapmak kalıyor.Tabi bunu zorunluluk değil,onurlu bi görev ve keyf olarak adderiz.
Saygılarımla.

Ha gayret, ha gayret! :

kuzne' Alıntı:
selim kardeş bizim cj yidemi soksak yarışa.

İşte yaa, sonunda beklediğim yazı geldi... Fatih Hocam her türlü girerim o canavarla valla, güzel çamur oluruz ama hakkaten eğlence süper olur ;D ;D

Yaw iki araç çıkacak galiba... Gökhan kankam ne diyon, kermitle girmezsen yarışa ben hemşomda olayım sen Fatihle, kapışak ;D ;D

bana herturlu uyar hacııı maksat eglenmek degılmı ;D ;D ;D

zaten nurullah abıyı aradım verdı coskuyu verdı coskuyu en kotu ıhtımale yuruyerek gecerız pıstı

Yok Hacı Fatih CJ canavar gibi maşşallah, torpil yaptım sana, Fatihle dağıtırsınız ortalığı, gerçi hemşomla girersek biz de çoşarız ;D ;D Eğlence süper olur valla... Hemşom tamam, ne diyon Fatih Hocam girsek mi biz de ;D ;D

kuzne' Alıntı:
cj ye fren sistemini yeniliyicem yetişirsek gireriz kadesim
sen canını sıkma benım hatuna jımmy buuldum gelınce onu alacagız en kotu ıhtımal onla gırerız ;D ;D ;D ;D