31.03.2012 İncirboğazı Gezimizin Görselleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan selimsani Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 376
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 42,202
Ynt: 31.03.2012 İncirboğazı Gezimizin Görselleri

Arkadaşlar herkese selam.
Bizim yanımızada uğradınız ancak parkur hazırlama işine çok hızlı girdiğimiz için uzun uzun sohbet edemedik.
Maşallah ne güzel gezmişsiniz incirboğazı gerçekten güzel bir yer.
Bi dahaki gezide sizlere eşlik ederim inşallah. Hem şu yarım kalan tam tanışma faslınıda yapmış oluruz. ;D ;D

Bu arada oyunlara kimler katılıyor bakayım. ???

Etiketler

apollo7474' Alıntı:
Ben şimdiden yazayım,bu cumartesi benim kızın doktor kontrolü olduğu için benim katılabilmem imkansız.

Rutin kontrolleri bilirim Allah şifa kolaylık versin,
cumartesi diye bir kural yok illa bu hafta sonu olacak diyede bir şey yok
tek kural kalpler bir olsun gerisi kolay hepimiz için uygun zaman kararlaştırılır, hepimiz için uygun yer belirlenir,
herkes kendine uygun zamanı istediği yeri belirtirse zaten ortaya herkesin memmuniyeti çıkıyor,

nrlates' Alıntı:
Bizim yanımızada uğradınız ancak parkur hazırlama işine çok hızlı girdiğimiz için uzun uzun sohbet edemedik.
Bi dahaki gezide sizlere eşlik ederim inşallah. Hem şu yarım kalan tam tanışma faslınıda yapmış oluruz. ;D ;D

parkur benim için biraz dar ;D rahat oynayamam ;)
dolayısı ile ben mangal oyunlarına katılıcam :D

nrlates' Alıntı:

İnşallah bir mani olmazsa ben katılacam ama izleyici olarak ;D vizelerden sonra zevkle izliyecez inşallah :smiley: hazırlıklarınızda da kolay gelsin .

nrlates' Alıntı:

Gönül isterdi ki ekip olarak yarışlarda olalım ama, daha zaman var nurullah abi ;D ;D Ben Gökhan kankama destek babından yarışlarda olacağım ama, hem Zafer Beyle konuştuk en iyi mangal için yarışacağız biz ;D ;D
İnşallah bekleriz geziye, bizim geziler biraz hafif kalıyor ama idare edersiniz :D

Nurullah Abi bir de oyunlarda fotoğraf çekim işi nasıl olacak, en son herkesi piste almayalım, görevlendirme gibi birşey olsun deniyordu geçen seferki ufak kazadan sonra, ben fotoğraf için görev almak istiyorum nasıl yaparız acaba?

KASAP' Alıntı:
Muhabbetiniz daim neşeniz bol olsun. Size takılabilirm haberiniz olsun

Hocam gelirseniz ben ayrıca sevinirim, sanırım Tata var, daha önce görmediğim bir araç, merak ediyorum çok...

Bende parkura sığamıyacağım konusunda sizinle hemfikirim. O yüzden mangal sahasının daha uygun olacağı kanaatindeim :D .

selimsani' Alıntı:
Gönül isterdi ki ekip olarak yarışlarda olalım ama, daha zaman var nurullah abi ;D ;D Ben Gökhan kankama destek babından yarışlarda olacağım ama, hem Zafer Beyle konuştuk en iyi mangal için yarışacağız biz ;D ;D
İnşallah bekleriz geziye, bizim geziler biraz hafif kalıyor ama idare edersiniz :D

Nurullah Abi bir de oyunlarda fotoğraf çekim işi nasıl olacak, en son herkesi piste almayalım, görevlendirme gibi birşey olsun deniyordu geçen seferki ufak kazadan sonra, ben fotoğraf için görev almak istiyorum nasıl yaparız acaba?

noluyo yaw sen bizim ekibin kadrolu sanat yönetmenisin, madem sen yarışta fotograf çekicen bende yarışa katılıyorum, ama yarışacak arabam yok, ben senin kuzukiyle yarışırım, sende bol bol fotoğraf çekersin, ;D

Benim kuzu yarışa girecek gibi olsa ben gircem zati Ömer Abi, aslında yarışa girecek en iyi araç hemşomun cherokee, onu kandırsak mı ;D ;D

selimsani' Alıntı:
Benim kuzu yarışa girecek gibi olsa ben gircem zati Ömer Abi, aslında yarışa girecek en iyi araç hemşomun cherokee, onu kandırsak mı ;D ;D

yarışa kadar arabayı bitirirsem ben girerim abi çekersiniz beni :D :D çekersiniz derken vinçle çekersiniz manasında diyorum :D

selimsani' Alıntı:

harika olur, bide xtreme M/T bulsak senin hemşoya derece bile söz konusu olur,

cakalmehmet' Alıntı:
yarışa kadar arabayı bitirirsem ben girerim abi çekersiniz beni :D :D çekersiniz derken vinçle çekersiniz manasında diyorum :D

bu tip yarışlara girmek önemli değil bitirmek önemli, parkuru önce bir dene yarışa sonra gir bence ;D
çekme konusuna gelince her zaman, hatta daha iyi çekelim diye Selim vinç aldı :D :D :D

:D yaff bi anda aklıma geldi şu tenekede tavuk işini halletsekmi fena halde meramıma dokunuyor :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,053
Kayıtlı Üye Sayımız
166,796
Kaydolan Son Üyemiz
SemihK

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR