31.03.2012 İncirboğazı Gezimizin Görselleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan selimsani Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 376
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 42,340
Ynt: 31.03.2012 İncirboğazı Gezimizin Görselleri

Etiketler

kendimi beklemeye aldım o zaman şu anki lastiklerde idare etti beni ama soft gittik artık çok fazla hard yapmazsınız ben varken

Ya ben ne uyanığım haaa,hep selimin önünden gitmişim.Videolarada baş rol hep CABBAR esas oğlan.

güzel ve keyifli bir gezi olmuş paylaşım için teşekkürler

Merhaba.....Fotolar için çok teşekkürler....Doğrusu artık off road fotolarını özler olduk.....Orman yasağından sonra bıçak gibi kesildi her şey sanki...Güzel bir gezi olmuş....tekrar teşekkürler...hoşçakalın..

apollo7474' Alıntı:
Ya ben ne uyanığım haaa,hep selimin önünden gitmişim.Videolarada baş rol hep CABBAR esas oğlan.

Sen takıl hemşo çekerim senin Cabbarı, sen yeterki o çekemediğim sahneyi tekrarla ;D ;D [SIZE=78%] [/SIZE]

selimsani' Alıntı:
Sen takıl hemşo çekerim senin Cabbarı, sen yeterki o çekemediğim sahneyi tekrarla ;D ;D
O an bir daha gelmez selim abi anılarda kalacak hep .

osman_vip90' Alıntı:
O an bir daha gelmez selim abi anılarda kalacak hep .

o kadar karamsar olmayın daha ne figürler olur, ben görmedim ama benim düşünceme göre, geçen geçti, giden gitti, bundan sonra hep daha iyisini yapmaya çalışmak lazım, yeterki Allah sağlık sıhat afiyet versin, gerisi gelir,
ama gezilerde şu kayıt işini anlıyanlarla bi organize etmek ayarlamak lazım, hep Selime yüklenmek olmuyor,

Ben hayatımdan memnunum Ömer Abi, hiç şikayet ettim mi

iyi o zaman bundan sonraki gezide benim kayıt 3D 7 + 1 dolby surround olsun güvercin takla atıcam teşekkürler