31.03.2012 İncirboğazı Gezimizin Görselleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan selimsani Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 376
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 42,340
Ynt: 31.03.2012 İncirboğazı Gezimizin Görselleri

[table][tr][td]BOZO' Alıntı:
1 önümüz yaz bekleyin aceleye gerek yok,
2 A/T M/T tip ve marka tercihini sormadan kendiniz yapacak kadar tecrübe kazanın, çünki A/T size karda buzda HAFİF çamurda yolda avantaj sağlarken ağır ÇAMURDA zayıf kalacak M/T ile özellikle xtreme M/T ile arabayı arazide tanıyamıyacaksınız ama bu sefer asvaltta özellikle ıslak asvaltta fren kayma sorunu ve karda problem çıkacak, uzun yol sıkıntılı olacak, vs.
3 lastikte yetmiyecek yükseltme vinç şnorkel vs. bir sürü şey çıkacak, yani normal lastiklerle gezilere gelin tecrübe kazanın muhhabetlere katılın, forumu araştırın, her cevabı kendiniz vereceksiniz sadece şu marka şu ölçüde lastik alacam hesaplı satan tanıdığınız varmı diye soracaksınız. o zamana kadar aceleye ve masrafa gerek yok .

ömer abi süper cevap vermiş , sözünü dinle Mehmet .[/td][/tr][/table]

Etiketler

1 önümüz yaz bekleyin aceleye gerek yok,
2 A/T M/T tip ve marka tercihini sormadan kendiniz yapacak kadar tecrübe kazanın, çünki A/T size karda buzda HAFİF çamurda yolda avantaj sağlarken ağır ÇAMURDA zayıf kalacak M/T ile özellikle xtreme M/T ile arabayı arazide tanıyamıyacaksınız ama bu sefer asvaltta özellikle ıslak asvaltta fren kayma sorunu ve karda problem çıkacak, uzun yol sıkıntılı olacak, vs.
3 lastikte yetmiyecek yükseltme vinç şnorkel vs. bir sürü şey çıkacak, yani normal lastiklerle gezilere gelin tecrübe kazanın muhhabetlere katılın, forumu araştırın, her cevabı kendiniz vereceksiniz sadece şu marka şu ölçüde lastik alacam hesaplı satan tanıdığınız varmı diye soracaksınız. o zamana kadar aceleye ve masrafa gerek yok .
evet haklısınız[/td][/tr][/table]

kendimi beklemeye aldım o zaman :D şu anki lastiklerde idare etti beni ama soft gittik :D artık çok fazla hard yapmazsınız ben varken :D

Merhaba.....Fotolar için çok teşekkürler....Doğrusu artık off road fotolarını özler olduk.....Orman yasağından sonra bıçak gibi kesildi her şey sanki...Güzel bir gezi olmuş....tekrar teşekkürler...hoşçakalın..

apollo7474' Alıntı:
Ya ben ne uyanığım haaa,hep selimin önünden gitmişim.Videolarada baş rol hep CABBAR esas oğlan.

Sen takıl hemşo çekerim senin Cabbarı, sen yeterki o çekemediğim sahneyi tekrarla ;D ;D [SIZE=78%] [/SIZE]

osman_vip90' Alıntı:
O an bir daha gelmez selim abi :D anılarda kalacak hep .

o kadar karamsar olmayın daha ne figürler olur, ben görmedim ama benim düşünceme göre, geçen geçti, giden gitti, bundan sonra hep daha iyisini yapmaya çalışmak lazım, yeterki Allah sağlık sıhat afiyet versin, gerisi gelir,
ama gezilerde şu kayıt işini anlıyanlarla bi organize etmek ayarlamak lazım, hep Selime yüklenmek olmuyor,

o kadar karamsar olmayın daha ne figürler olur, ben görmedim ama benim düşünceme göre, geçen geçti, giden gitti, bundan sonra hep daha iyisini yapmaya çalışmak lazım, yeterki Allah sağlık sıhat afiyet versin, gerisi gelir,
ama gezilerde şu kayıt işini anlıyanlarla bi organize etmek ayarlamak lazım, hep Selime yüklenmek olmuyor,

Ben hayatımdan memnunum Ömer Abi, hiç şikayet ettim mi ;D [/td][/tr][/table]

Ben hayatımdan memnunum Ömer Abi, hiç şikayet ettim mi
grin.gif

iyi o zaman bundan sonraki gezide benim kayıt 3D 7 + 1 dolby surround olsun güvercin takla atıcam :D teşekkürler

Ben hayatımdan memnunum Ömer Abi, hiç şikayet ettim mi
grin.gif

iyi o zaman bundan sonraki gezide benim kayıt 3D 7 + 1 dolby surround olsun güvercin takla atıcam :D teşekkürler

Ömer abi süpersin.Sabri abiyede sualtı çekimi yapmak lazım:smiley:[/td][/tr][/table]

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,053
Kayıtlı Üye Sayımız
166,796
Kaydolan Son Üyemiz
SemihK

SON KONULAR

Geri