KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Bir kaç hafta sonumuz boş geçti, lastikler arazi yüzü görmedi, benim önerim bu hafta sonu Beykoz Ömerli Şile taraflarında bir parkur kararlaştırmak hafif off road bol muhabbet tabiki mangal, olmazssa olmaz bir gezi yapmak,
katılmak isteyen arkadaşlar gezi önerilerini de yazarlarsa sevinirim, hep birlikte planlamayı yapalım.
Ynt: 31 martta off road yapmak isteyenler, parkuru beraber kararlaştıralım
31 mart cumartesi günü buluşama yerimiz herkes için kolay bulunabileceğini düşündüğüm viaport buluşma saatimiz 09 - 09. 30 arası,
katılmak isteyen arkadaşlarımız listeye kendilerini eklerse ve özellikle her konuda öneride bulunurlarsa sevinirim,
çoğumuz ilk defa bir araya geleceğimiz için araç donanımları hakkında bilgimiz olmadığından sert ve kırıcı bir parkur tercih etmemek taraftarıyım, amacım bir birimizi çekmekten geziyi çekilmez hale getirmeden, sıkıntısız bir gezi yapmak,
Valla Ömer Abi normalde bu haftasonu hiçbir yere çıkmamam gerekiyordu, elimde bir proje var bitirmem gerekiyor, pazar günü kemerburgaz tarafındaki pikniğe katılma mecburiyetim çıktı, birkaç saatliğine oraya gideceğim, inşallah güzel işler yapmaya çalışıyoruz... Cumartesi katılmamın imkanı yok şu an itibariyle...
selimsani' Alıntı:
Valla Ömer Abi normalde bu haftasonu hiçbir yere çıkmamam gerekiyordu, elimde bir proje var bitirmem gerekiyor, pazar günü kemerburgaz tarafındaki pikniğe katılma mecburiyetim çıktı, birkaç saatliğine oraya gideceğim, inşallah güzel işler yapmaya çalışıyoruz... Cumartesi katılmamın imkanı yok şu an itibariyle...
Valla Ömer Abi biliyorsun imkanım olsa gelirdim kesinlikle , pazar günü de birkaç saatliğine gidiyorum, gelebilirsen pazar kemerburgazda görüşelim... Proje önemli gerçekten, bitirmem şart...