31 martta off road yapmak isteyenler, parkuru beraber kararlaştıralım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan [TR]BOZO Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 102
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,062
Ynt: 31 martta off road yapmak isteyenler, parkuru beraber kararlaştıralım

selimsani' Alıntı:
Valla Ömer Abi biliyorsun imkanım olsa gelirdim kesinlikle , pazar günü de birkaç saatliğine gidiyorum, gelebilirsen pazar kemerburgazda görüşelim... Proje önemli gerçekten, bitirmem şart...

sen imkan bulursun, hafta sonuna daha çok var, bu arada vinç taktırdınmı ?

Etiketler

Yok Ömer Abi, tampon işine gireceğim, bu haliyle tamponu kesmeden takamıyoruz vinci, daha zaman var onun için...

tanpon değişiklği yapmak daha iyi değilmi ? bide radyatör mesafesi kurtarmazssa iş karışır

Merhabalar belki yeri değil ama; strap için belli bi uzunluk varmıdır yoksa bir iki ayrı parça olması dahamı iyi olur?

Cevap için şimdiden teşekkür ederim.

Saygılarımla.

benim aöf sınavlarım var sabah 9-10 arası :( sınavdan çıkıp oraya gelmem nerden baksanız 45dk sürer. bu seferde katılamayacağız heralde

Selamlar

Beyler herkes kendi önerisini yazsın saati de geri çekeriz rotayı da değiştiriz hiç problem yok, yeterki yazın öneri getirin, amaç mümkün olduğunca herkesin memnun olacağı güzel sıkıntısız bir gezi yapmak, rotayı zaten hava durumuna göre belirlemek niyetindeyim, hava yağmurlu olursa çamurda batma sıkıntısı olsun istemem çünki bir birimizin araçlarının donanımını bilmiyoruz, önce soft bir off road sonra mangal muhabbet çay faslı olarak düşünüyorum, değişik fikir ve önerilerinizi yazın.

saygılar.

apollo7474' Alıntı:
Saati biraz geri çeksek Ömer bey.

Saati de geri çekeriz gezi yerinide değiştiririz, yeterki yazın ben herkese yakın olur düşüncesi ile Ömerli tarafları yazdım, bana kalsa Kuzu yayla Kartepe kara veda gezisi derdim ;D yanlız zaman problemi olanlar kendilerine en uygun saati yazsın, aklında gezmek istedikleri yer olanlar, o yeri yazsın gerisi kolay ama Cuma akşamına kadar belirliyelim lütfen.

Banada saat fark etmezde arkadaşlar yazınca bende bir sorayım dedim.

ARAÇ = Cherrokee XJ
DONANIM = Cooper ST lastik.Başkada birşey yok.

valla ben zj satıp ssangyong musso 2.9 TD aldım. bugün çok basit bir off road turuna çıktım bizim evin burda haliyle zevkli geçti. üstünde nokian marka 3-4 bin liralık lastiklerden var heralde götürür beni çok zorlu alana girmezsem :smiley: isterseniz siz önceden gidin alana keşif yapın biraz, benim gibi geç kalan çok yoksa ben sonradan katılırım size tura öle başlarız :smiley:

Bu denli yazışmaları okuyunca aracını insan neden satar diye hayıflanıp duruyorum.
Keyifli geziler olsun.

cumartesi çalışmayanlar için harika

Listeyi yapalım artık

1. Ahmet Ömer Bilgün Mitsubishi L200 standart
2.Alper Cherokee(CABBAR)sadece lastik

Pazartesi finallerim baslamasa ben de gelmek isterdim tabi bos yer varsa :smiley: ne aracım ne de 4x4 üm var :(

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,109
Kayıtlı Üye Sayımız
166,839
Kaydolan Son Üyemiz
Planiket

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR