31 martta off road yapmak isteyenler, parkuru beraber kararlaştıralım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan [TR]BOZO Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 102
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,074
Ynt: 31 martta off road yapmak isteyenler, parkuru beraber kararlaştıralım

Ömer bey rota nedir,ben Ümraniyedeyim bana daha yakın biryerlerden katılayım diye soruyorum.

Etiketler

Selamlar

Hava durumu, ve katılımcı isteklerini dikkate alarak; Hakan arkadaşımızla yaptığımız görüşme sonucu

Buluşma yerimiz ACR LOFT
Kavacıktan Riva istikametine seyrederken, Soguksu tabelasını geçtikten sonra sağdaki alış veriş merkezi,
Migrostan alışveriş ve komşu ekmek fırınından ekmek vs. alabiliriz
Park etmek için otopark var veya girmeden dışarıda sağ taraf müsait,park için

Parkur Çavuşbaşı Polonez arasından İncirboğaz eğer müsait olur girebilirsek BEYOFF yarış parkuru

Buluşma saati 10, 30 cumartesi yetişmek isteyenler alış veriş vs. için zaman sıkıntısı olmasın diye ayarladım,

Araçlarda olması gerekenler, çekme halatı mangal kömür sandalye varsa tente vs. gibi malzemeler

Kalma batma durumu için endişelenmeyin, Hakan ' da 4*4 traktör telefon numarası mevcut ;D ama gerek kalmıycak, İnşallah

Saygılar

Ayrıca

araçlarımızın yakıtı dolu yada yeterli olmasında fayda var acr loft tan uzaklaştıkça yanlış hatırlamıyorsam total var ve o da bize ters yerde,
Kıyafet durumunada dikkat etmekte fayda var hava durumunu göz önüne alın
Gölette oynamak isteyen arkadaşlar ya ön plakalarını söksün yada sağlamlaştırsın benimki hala suyun dibinde kimse bulmadıysa ;D
telsizi olan arkadaşlar alırsa iyi olur şarj etmeyi unutmayın
fotoğraf makinası video kamera olan arkadaşlar yine şarj olayına dikkat esin ve getirmeyi ihmal etmesinler

abi benim araç stok hiçbir aksesuarım yok, aracı yeni aldığım için çekme halatım da yok malesef . kömürü mangalı herşeyi hallederim ama çekme halatım yok o çok sorun olurmu ki acaba ona göre geleyim

Çekme halatı problem değil, hiç sorun olmaz ama zamanla tedarik etmende fayda var

apollo7474' Alıntı:
Yaratırız boş yer.

teşekkürler yer varsa gelmek isterim tabi ki , ben avcılarda kalıyorum bu taraftan ya da en yakınlarda kim varsa ya da bir yer söylerseniz ben oraya gelirim

bu arada hiç vinçli araç varmı gelicek acaba, orda ilk çamurda kalıpta kafadan traktöre ihtiyaç duymayalım

Sabri beyin ssangyong da vinç var ama gerek kalmıycak, kimsenin takılmıyacağı batmayacağı yollardan gidicez,
ama isteyen olursa kendilerini en derin çamurun olduğu yollara yönlendirebiliriz, ;D

benim ilk offroad deneyimim olacağı için biraz heyecanlıyım, ilk deneyimimde batıp kalırsam diye sormuştum neyse en azından vinçli bir araba varmış biraz daha rahatladım şimdi

cakalmehmet' Alıntı:
benim ilk offroad deneyimim olacağı için biraz heyecanlıyım, ilk deneyimimde batıp kalırsam diye sormuştum neyse en azından vinçli bir araba varmış biraz daha rahatladım şimdi

ilk denememde ben 2 kere kalmıştım benim avatarın olduğu yer gezi finalinin yapılacağı yerden bir görüntü, orda kalmak zaten çok zor, yani öyle heyecan yapacak bir şey yok, hava malum araçlar yapılı değil, bazılarımız yeni tanışacak, zorlamaya yarış havası durumuna sokmaya gerek yok, yani herkes rahat olsun.

o avatara bayıldım zaten bizde bir fotoğraf çekeriz artık orda

Evet ben geldim Nihayet fırsat buldum....
Benim icin yer zaman sorun değil katılırım seve seve ...

İncir boğazı Boğazımda kaldı valla o gunu hatırlamak ile istemiyorum :-[ ...

şu anda gördüğüme göre 5-6 kişi olduk ne kadar kalabalık olursak o kadar zevkli olur gibime geliyor